Ce voia Cristina Ţopescu să facă cu ultimele economii, strânse în cei 30 de ani de carieră

cristina_topescu.jpg

cristina topescu bani
Cristina Ţopescu reuşise se pare să strângă nişte bani cu are voia să se mute în Ardeal
Foto: Zoltan Lorencz

Cristina Ţopescu a muncit în mai multe redacţii de televiziune din România. În ciuda faptului că era celebră, notorietatea nu i-a adus un trai liniştit, ci dimpotrivă. Pentru că în ultimii ani s-a îndepărtat de cariera jurnalistică și s-a dedicat mai mult celeilalte pasiuni a ei, animalele, vedeta îşi cheltuia toţi banii pentru îngrijirea lor. Medicul Monica Pop, a apropiată a regretatei jurnaliste, a făcut dezvăluiri despre ce şi-ar fi dorit Cristina Ţopescu să facă la bătrâneţe pentru ea şi căţeii de care se ocupa.

Cristina Ţopescu şi-a început cariera la postul public de televiziune, dar apoi a făcut parte din echipa mai multor posturi tv. La începutul anilor '90, vedeta TV a lucrat la Pro TV, post de televiziune pentru care a relatat despre evenimentele politice ale vremii și a particpat la ședințele de Guvern, la Palatul Cotroceni și la sediile politice ale celor mai importante partide.

Cristina Ţopescu îngrijea 12 căţei

În 1998, a fost corespondent special la Washington. La Pro TV, a prezentat "Un altfel de jurnal" cu Andrei Zaharescu și a fost moderatorul emisiunii "Întâlnire cu presa". A prezentat apoi jurnalul de la Prima Tv şi a moderat emisiunea "Dincolo de ştiri" de la Antena 3. În 2017, s-a retras de la staţia din Băneasa. Vecina, care îi era şi confidentă, a povestit că jurnalista avea datorii.   

“Monica Pop a spus că draga noastră Cris era depresivă. Nu vi se pare normal? Cristina nu avea serviciu. Îngrijea 12 căţei şi hrănea maidanezi din 7 locuri. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilităţi, benzină şi câte un pachet de ţigări. Ei nu-i trebuia nimic. Toţi banii mergeau pe castrări, mâncare pentru căţei, tratamente. Se vorbeşte despre o Cristina pătimaşă. A fost un conglomerat antagonic de stări, de trăiri, de inteligenţă sclipitoare, dublată de o sensibilitate anume, dar şi de duritate şi agresivitate. Da, Cris intrase într-o depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni. Începuse să aibă datorii. A reuşit să plătească o parte dintre ele. Dar Cristina a fost o luptătoare”, povesteşte prietena regretatei jurnalise. Cele două se cunoşteau din 2015, când au participat împreună la un marş Colectiv.    

Cristina Ţopescu nu a făcut avere din televiziune

Nu a stat prea mult departe de televiziune şi de câteva luni se angajase la Canal 33. În paralel cu acest job, Cristina Ţopescu era consilier de comunicare la MInisterul Sănătăţii. Jurnalista muncea ca să se întreţină, însă nu stătea deloc bine cu banii. Se pare însă că avea nişte economii cu care ar fi vrut să-şi îndeplinească un vis mai vechi. "Cristina era o singuratică. În seara de Crăciun, ea îndemna oamenii pe pagina ei de Facebook să se uite la un film. Mi-am dat seama din postare că este într-una din acele zile şi că trebuie lăsată în pace. Era într-o depresie, dar se trata. Dincolo de asta, Cristina nu avea nimic grav. Lua nişte medicamente prescrise, de un an şi jumătate. Căţeii erau viaţa ei. Locuia cu chirie, într-o casă în care proprietarul i-a dat voie cu animale. Ar fi vrut să se izoleze, undeva în Ardeal, unde să-şi facă o căsuţă şi să stea cu animalele ei, cu care vorbea. Voia să mai lucreze şi îşi dorea să se ocupe online de toate proiecteleŢ, a povestit medicul Monica Pop la Pro Tv.   

Cristina Ţopescu va fi incinerată joi

Trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu va fi depus, miercuri, la ora 14, la capela cimitirului Bellu din Capitală, urmând ca joi să fie incinerat. Jurnalista de 59 de ani a fost găsită moartă în casa ei din Tunari duminică, 12 ianuarie. Ea murise însă de circa două săptămâni. Medicii legişti urmează să stabilească exact în ce condiţii şi din ce cauză s-a produs decesul. Deocamdată nu au putut spune prea multe deosrece trupul regretatei jurnaliste se afla într-o stare avansată de degradare. 

“Cristina a murit cum a spus că îşi doreşte să moară, în somn, cu căţeii. În mod sigur, nu a suferit. Poziţia în care era, cum dormea ea ca un bebeluş. (...) A fost un om cu totul deosebit. Avea un cuvânt preferat: iubire”, a mai spus prietena şi vecina regretatei jurnaliste.     

 

 

Citeşte şi: 

 

La ce reality-show a fost concurentă Cristina Ţopescu în urmă cu doi ani. S-a pierdut în Grecia

EXCLUSIV Primele imagini de la casa Cristinei Țopescu. Detaliile care au atras atenția

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Vedetele ascund de multe ori drame în spatele zâmbetelor afişate la evenimentele mondene. Puţini sunt cei care ştiau că ultimii ani din viaţa Cristinei Ţopescu, jurnalista de 59 de ani găsită moartă în casă, au fost foarte grei. Apropiaţii fiicei lui Ţopescu spun că avea probleme cu banii, cu depresia şi că se împăca foarte greu cu gândul că nu poate ajuta animalele fără stăpân aşa cum şi-ar dori.

  • mama cristinei topescu

    În urmă cu numai un an, regretata Cristina Țopescu și mama ei, Rodica Țopescu, petreceau împreună Crăciunul, în Germania. Fericită, jurnalista a împărtășit cu prietenii ei virtuali bucuria acelor momente. „La mămica mea dragă, de Crăciun, amândouă cu gândul la tatăl meu. Știu că e și el cu mine”, a scris Cristina pe Facebook în prima zi de Crăciun a anului 2018.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1