Ce viață dulce are Lavinia Tatomir cu soțul medic! A făcut un gest emoționant în memoria lui Adrian Pintea

lavinia-tatomir_5.jpg

lavinia pintea
Lavinia Pintea și laurențiu Cârstea, în vacanța din Santorini
foto: arhiva personală

Au devenit soţ şi soţie în decembrie 2014, sunt amândoi medici, suflete-pereche și duc o viață liniștită în Craiova, departe de lumina reflectoarelor. Lavinia Tatomir, văduva marelui actor Adrian Pintea, și medicul anestezist Laurențiu Cârstea au întinerit parcă datorită dragostei.

Pe data de 2 septembrie, Lavinia Tatomir a împlinit vârsta de 39 de ani și a fost copleșită de urări, cadouri, dulciuri și flori. “Iubire, răsfăț cât cuprinde și oamenii sufletului meu alături. Cu recunoștință, mulțumesc frumos tuturor”, a scris Lavinia pe Facebook, în dreptul unor fotografii în care pur și simplu radiază.

lavinia-tatomir_3.jpg

lavinia pintea
Lavinia Tatomir și Laurențiu Cârstea, bucurându-se de plajă, în Santorini
foto: arhiva personală

Și, cu doar câteva săptămâni înainte de aniversarea ei, văduva lui Adrian Pintea a savurat și o vacanță minunată în Grecia, alături de soțul ei, medical anestezist Laurențiu Cârstea. “Oricât de vestită insula Santorini (Grecia) pentru apusul de o frumusețe aparte pe care îl poți admira aici, oricât de animată, plină de taverne, restaurante și magazine diverse, oricât de fascinantă prin construcțiile impresionante de pe stâncile abrupte și platformele suspendate deasupra mării, nu pot să nu recunosc că mi-e dor de țara mea frumoasă, că mă simt norocoasă că m-am născut în enigmatica și insolita România cea verde. Îmi iubesc țara cu speranță!”, povestea Lavinia pe Facebook.

lavinia-tatomir_1.jpg

lavinia pintea
lavinia Tatomir și soțul ei au participat la nunta unor buni prieteni
foto: Facebook

Pe 9 octombrie, Adrian Pintea ar fi împlinit 65 de ani. Gestul Laviniei a emoționat

Luna aceasta, Lavinia Tatomir ne-a oferit din nou câteva fotografii de cuplu, ea și Laurențiu fiind prezenți, pe 5 octombrie, la nunta unor prieteni, însă pe 9 octombrie, în ziua în care Adrian Pintea ar fi împlinit vârsta de 65 de ani, a reușit să ne emoționeze cu un mesaj in memoriam.

adrian-pintea.jpg

adrian pintea
Adrian Pintea (n. 9 octombrie 1954, Beiuș – d. 8 iunie 2007, București)

Lavinia a publicat pe Facebook o serie de fotografii cu cel care i-a fost soț timp de 7 ani, alături de câteva gânduri care i-au aparținut regretatului actor. “Tot acest frumos, acest echilibru și această armonie sper că reușesc să arate pe chipul meu nu decrepitudine, ci doar cuviincioasa îmbătrânire, strict necesară, de care nu scapă nimeni și care nici nu e cel mai rău lucru din lume. E esențial ce porți înăuntru, ce echilibru interior ai și ce valori alegi din lumea asta ca să-ți devină proprii. Lucrurile astea se citesc pe chip. Numai cei întunecați în interior au o apariție neplăcută. Buhăielile, stingerea focului din priviri se întâmplă numai oamenilor care nu le-au avut niciodată pe de-a-ntregul sau care le-au mimat. Sunt adeptul îmbătrânirii demne și frumoase și, pe cât se poate, mai plină de energie (Adrian Pintea).

Adrian Pintea a dus-o la altar în anul 2001

Când l-a cunoscut pe Adrian Pintea, Lavinia Tatomir avea doar 16 ani. S-a întâmplat în 3 ianuarie 1997, la Craiova, oraşul ei natal. S-au căsătorit civil la 25 decembrie 2000, iar cununia religioasă a avut loc la 30 iunie 2001, la Biserica Catolică din Craiova, Pintea fiind catolic. Peste şapte ani, în 8 iunie, cele două suflete pereche, aşa cum le plăcea lor să-şi spună, au fost despărţite de moarte. Adrian Pintea s-a stins la Spitalul Fundeni, unde fusese internat în stare gravă, cu ciroză hepatică. Avea 52 de ani.

lavinia-tatomir_2.jpg

lavinia tatomir
Lavinia tatomir, din ce în ce mai seducătoare
foto: arhiva personală

Lavinia Tatomir își alintă soțul “Peștișor”

Într-un interviu mai vechi, pentru revistatango.ro, Lavinia Tatomir, reputat medic psihiatru în Craiova, a explicat cum a început povestea de dragoste cu Laurențiu. “Dragostea noastră a venit firesc, după cinci ani de prietenie impecabilă, de camaraderie fără pată. Noi ne-am admirat reciproc, ne-am susţinut profesional de la distanţă, pentru că fiecare dintre noi îşi desfăşura activitatea într-un alt spital. Ştiam câteva amănunte din viaţa lui personală, dar nu am insistat să aflu prea mult, nu l-am descusut niciodată”, a spus Lavinia pentru revistatango.ro.

lavinia-tatomir_6.jpg

lavinia pintea
Lavinia Tatomir a împlinit 39 de ani pe 2 septembrie
foto: arhiva personală

“După lansarea cărţii mele (n.r. iunie 2014), i-am oferit un volum cu o dedicaţie, care începe cam aşa: «Colegului şi prietenului meu, Peştişorul», pentru că aşa l-am alintat de la început, din pricina zodiei lui. Dedicaţia se încheie astfel: «Să rămâi acelaşi prieten minunat şi acelaşi coleg bun şi devotat». La trei săptămâni după ce a citit cartea eram deja foarte îndrăgostiţi”, a mai spus Lavinia.

Citește și:

Lavinia Tatomir şi soţul ei se îmbracă la indigo FOTO

Iubirile lui Adrian Pintea. Actorul ne-a părăsit acum 11 ani

 

Loading...

Citește și