Ce viață blestemată! Și-a pierdut soțul, fiica și nepoata, iar acum este suspectă de o boală gravă

Mariana Pițigoi, una dintre cele mai apreciate voci ale folclorului românesc, trăiește în ultimii ani parcă un blestem după ce și-a pierdut cele mai iubite ființe din viața ei. Acum, starea ei de sănătate este gravă.

Cântăreața de muzică populară mariana Pițigoi a trăit într-un an două tragedii care au îngenuncheat-o de duree. Atât soțul cât și fiica ei, dar și nepoțica pe care o iubea ca pe ochii din cap, s-au stins sub privirile ei, din  auza unor afecțiuni medicale. Toate aceste pierderi au venit în decurs de doi ani, iar suferința a fost prea mare pentru îndrăgita cântăreață. Mariana Pițigoi s-ar fi îmbolnăvit și ea, iar medicii o fac suspectă de o afecțiune gravă. Și pentru că nu are nici bani de tratament, artista a început să vândă cea are mai de preț din casă. 

„Cred că Dumnezeu nu m-a părăsit niciodată. Această cruce să nu mă supăr că mi-a dat-o. Sunt costumele mele populare. Vreau să le dau pentru a-mi cumpăra medicamente. Dau această colecție a sufletului meu ca să merg mai departe. (…) Eu mi-am pierdut și o soră când aveam cinci ani. Tata a murit când aveam 15 ani. Nepoțica la vaccinul de un an a făcut o pareză. Era sensibilă și a pățit o viroză, 2011, 20 ale lunii, în cinci zile deja s-a terminat cu ea.. N-a mai rezistat corpul ei. A murit în somn. Fiica mea la câteva luni s-a simțit rău. Tot organismul o părăsea. A murit de inimă rea. Soțul meu a murit în 2012″, a povestit artista, nu de mult, într-un interviu. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1