Ce veste a dat Adela Popescu despre fiul ei: «Gata, asta a fost!»

adela_popescu_radu_valcan.jpg

Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu a devenit mamă în urmă cu doi ani, iar de atunci viața ei s-a transformat radical. Adela Popescu are parte de o frumoasă poveste de dragoste alături de prezentatorul tv, Radu Vâlcan. Cei doi se fotografiază foarte des în ipostaze romantice, iar de curând, Adela a mărturisit că i-a fost foarte dor de el cât timp a fost plecat din țară pentru niște filmări.

Prezentatoarea tv de la ProTv a publicat un articol pe blogul personal unde a mărturisit cum a decurs alăptarea fiului ei și a declarat că nu-și mai hrănește fiul de la sân.

“Fetelor, au trecut 10 zile legate de când nu i-am mai dat sân lui Alexandru. Am vrut să vă scriu după patru, apoi după șase, dar am amânat pentru a fi sigură și eu că gata, asta a fost. Ei bine, gata, asta a fost! Și mă simt minunat. Și am impresia că și el? E muult mai drăgăstos, mănâncă mai mult și cu poftă, mă vrea mereu prin preajmă, mai mult că înainte, doarme toată noaptea cu mine lângă el fără să ceară sân, parcă și vorbește mai bine. Ciudat este că nu am avut nicio clipă sentimentul acela oribil de abandon, de care am tot auzit. Nu mi-a venit să plâng că s-a terminat, mi-a venit să plâng de fericire că abia am început o nouă etapă. Zău. Petrec la fel de mult timp cu el, dar doar pentru că vreau, nu pentru că “trebuie să îi dau sân că nu adoarme altfel”. Îl adormim deseori în brațe, ori eu, ori Radu, însă în 5 minute după ceas pică lat. La prânz nu s-a schimbat treabă, mamaie îl adoarme la fel, poate doar puțin mai târziu. Și-a decalat orele de somn. Nu adoarme înainte de 22:00 însă tot la 07:00 e în picioare. Acum am trecut la o nouă etapă pentru somnul de seară, aceea în care stingem lumina, ne punem în pat, ne drăgalim, povestim, și apoi adormim. Așa, lin, frumos. De trei ori ne-a reușit până acum, sper să ne facem un obicei. Una peste altă, există viață după înțărcare. ? Și una chiar frumoasă”, a scris Adela Popescu pe blogul personal.

Loading...

Citește și

  • adela popescu

    Adela Popescu se pregătește să-l sărbătorească pe fiul ei, Alexandru, care va împlini doi ani la începutul lunii iunie. Actrița spera ca, până la data aniversării, să reușească să-l convingă pe puști să renunțe la sân. Planurile vedetei nu s-au potrivit însă cu dorințele micului Alexandru.

  • adela popescu logodna dan bordeianu

    Toată lumea ştie că Adela Popescu a avut o primă relaţie foarte mediatizată cu Dan Bordeianu, colegul ei din „Numai iubirea”, serial filmat în 2004. Relaţia lor a fost una frumoasă, însă s-au despărţit dup[ doi ani, iar acum actriţa are o familie superbă un alt fost actor de telenovele, Radu Vâlcan. Culmea, cei doi bărbați din viața Adelei Popescu, se înțeleg de minune, iar zilele trecute s-au întâlnit și au imortalizat momentul.