Ce veselă e Sanda Ladoși după problemele cu legea!

7-1-2col-sanda-ladosi.jpg

Sanda Ladoşi a atras toate privirile marţi seară, la evenimentul “Femei de 10, Bărbaţi de 10”

Sanda Ladoşi (48 de ani) şi soţul ei, Ştefan Tache (63 de ani), au trecut prin momente de cumpănă în urmă cu două luni. Cei doi au fost săltaţi de mascaţi şi anchetaţi pentru o fraudă în valoare de un milion de euro. “Timpul a trecut, lucrurile s-au liniştit şi viaţa merge înainte”, ni s-a destăinuit acum Sanda Ladoşi.

Elegantă, fardată şi cu zâmbetul pe buze, Sanda Ladoşi a reuşit să atragă toate privirile celor din jur, marţi seară, 13 februarie, la evenimentul “Femei de 10, Bărbaţi de 10”, al Marinei Almăşan. Asta pentru că vedeta ne-a mărturisit că a reuşit să treacă peste problemele pe care le-a avut cu legea, în urmă cu două luni.

“Eu zic că am început anul cu bine pentru că sunt un om care, indiferent de ce apare, nu mă poate doborî uşor. Am depăşit acea situaţie în ziua aceea. Cât despre soţul meu, el încearcă să îşi rezolve problemele, să facă faţă situaţiei. Oarecum, el s-a obişnuit cu atmosfera asta. Pentru mine a fost cumpănitor. Sunt un om care ştiu ce fac şi de aceea nu mi-am făcut probleme că nu voi fi în libertate. S-a ajuns aici din cauză că, în tot contextul acela, eram singurul nume de rezonanţă. Atât timp cât nu mă simt vinovată, de ce să îmi fac probleme, copiii mei sunt căliţi, învăţaţi să facă faţă tuturor situaţiilor. Asta este viaţa! Încerc să mă adaptez vremurilor în care trăim”, ne-a declarat Ladoşi, în prezent director al Circului Globus.

De asemenea, cântăreaţa ne-a mai mărturisit că, în continuare, este foarte atentă la ce mănâncă şi cum se îngrijeşte, după ce a reuşit să slăbească 15 kilograme într-un timp scurt. “Fac sport, asta este dieta mea!  Am rămas la aceeaşi greutate, în continuare mă întreţin la fel. Aştept căldura pentru că prefer alergatul pe stadion. Alimentaţia este la fel, mănânc orice, dar sunt atentă, în cantităţi foarte mici să fie”, a conchis, pentru Click!, Sanda Ladoşi.

Ştefan Tache a mai fost arestat pentru 3 luni

 

Ştefan Tache a mai avut probleme cu legea şi în 2013 când a fost acuzat că păstorea 18 firme din trei domenii de activitate, prin care a făcut evaziune fiscală de 4 milioane de euro.

 

A fost arestat preventiv şi a stat după gratii trei luni, după care judecătorii au decis ca bărbatul să fie cercetat în libertate, pentru că suferea de inimă. Sanda Ladoşi şi Ştefan Tache au împreună un băiat de 10 ani şi o fetiţă de 8 ani.

Loading...

Citește și

  • După ce în urmă cu o lună a dat cu subsemnatul pe la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), suspectă într-un dosar de spălare de bani, Sanda Ladoşi şi-a revenit spectaculos de bine.

  • sanda ladosi, sot, stefan tache, DNA, control judiciar

    Știe ce înseamnă viața după gratii! Trei luni a stat în Arestul Poliției Capitalei, astfel că o nouă repriză de privare de libertate l-ar fi dărâmat complet. Mai ales că are probleme cu inima. Astfel că procurorii au decis ieri să nu-l rețină pe Ștefan Tache, soțul Sandei Ladoși.