Ce vesel este băiețelul Andreei Mantea! Cum l-a filmat vedeta

mantea_copil.jpg

andreea mantea
Andreea Mantea își crește singură copilul
foto: arhivă personală

Mămicile știu, nimic nu-ți înveselește mai mult ziua decât zâmbetul propriului copil. Cum 7 octombrie este ziua internațională a zâmbetului, Andreea Mantea s-a gândit să le însenineze ziua prietenilor ei virtuali, așa că a postat un filmuleț foarte simpatic, în care fiul ei râde din toată inima.

La un an și patru luni, David, băiețelul Andreei Mantea pare să se simtă foarte bine după baia de seară. Cel puțin așa reiese dintr-o înregistrare pe care vedeta a postat-o pe contul personal de Instagram vineri, chiar de ziua internațională a zâmbetului.

Acoperit doar cu un prosop de baie, David râde din toată inima, în vreme de mami Andreea îl filmează mândră.

Andreea Mantea a devenit mamă la sfârșitul lui mai 2015. Cum tată copilului, luptătorul K1 Cristi Mitrea, a ieșit din peisaj încă de pe vremea când vedeta TV era însărcinată, Andreea și-a asumat, curajoasă, rolul de mamă singură. "Urâtă nu sunt, proastă nu sunt, am o anumită situaţie, o să mă descurc foarte bine. Din momentul în care s-a născut copilul, pe mine nu mă mai interesează nimic. Lumea mea e David. Nu mai am nici o problemă. Când ai o minune în braţe nu mai vrei altceva”.

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea mantea cristi mitrea

    La 29 de ani, Andreea Mantea este o mamă singură. S-a îndrăgostit de câştigătorul de la “Burlăciţa” în 2014, dar sentimentele nu au fost reciproce. Luptătorul Cristian Mitrea (34 de ani) a părăsit-o când era însărcinată cu bebeluşul lor.

  • andreea mantea in al noualea cer

    Andreea Mantea (29 de ani) s-a hotărât să ţină piept greutăţilor din viaţa ei. Deşi iubiţii au făcut-o să sufere, asistenta tv a declarat pentru Antena 1 că are de gând să caute un alt bărbat care să fie tată pentru David (fiul ei).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1