Ce vedetă o va boteza pe micuța lui Sore? Este tânără și talentată

sore_fetita.jpg

sore fetita
Sore a adus-o pe lume pe Erin în 25 martie
Foto: arhivă personală

Sore (26 de ani) este cea mai fericită femeie din lume de când o ține în brațe pe micuța ei. Deși a devenit mămică de abia vineri (25 martie), frumoasa cântăreață a ieșit deja din spital și a prezentat-o lumii pe Erin, lumina ochilor săi.

Sore a ales de multă vreme numele fiicei sale. De când a aflat că va avea o fetiță, vedeta și viitorul său soț, avocatul Mircea Julean, au și stabilit numele special pe care îl va purta moștenitoarea lor. Erin a avut 3 kilograme la naștere și a primit nota zece din partea medicilor care au ajutat-o pe cântăreață să-și aducă fiica pe lume. 

Chiar în ziua externării, Sore, care arată foarte bine după naștere, a ținut să o prezinte pe fetiță fanilor de pe Facebook: "De vineri, viața mea a căpătat alt sens! Vă mulțumim tuturor pentru gânduri și urări!"

Luni (28 martie), cea care va deveni mămica spirituală a lui Erin, Alina Eremia, a dezvăluit pe aceeași rețea de socializare că fetița lui Sore este prima ei finuță și că este extrem de încântată de faptul că va deveni curând nășică.

alina_eremia_sore.jpg

alina eremia sore erin
Alina Eremia a dezvăluit că este cea care o va boteza pe fetița lui Sore
Foto: arhivă personală

 

loading...
Loading...

Citește și

 • sore mihalache fetita erin externare maternitate

  Sore a devenit pentru prima dată mămică vineri (25 martie). Solista a născut prin cezariană, la o maternitate privată din Capitală, o fetiţă de nota zece. Luni, cântăreaţa şi bebeluşul s-au externat şi au ajuns acasă.

 • sore a nascut

  A venit ziua cea mare! Sore Mihalache (26 de ani) a născut prin cezariană, vineri (25 de martie), la spitalul Regina Maria. Artista a adus pe lume o fetiță de nota 10. Ea și iubitul ei, avocatul Mircea Julean, au devenit părinți pentru prima dată. Micuța va fi botezată cu numele Erin.

 • sore burtica gravida

  Sore Mihalache (26 de ani) este gravidă în opt luni, iar sarcina se pare că îi priește. Deși nu a luat mult în greutate, artista a etalat recent un decolteu mult mai generos, față de cel pe care îl avea înainte. Cântăreața nu-și mai încape în piele de fericirie și este nerăbdătoare să o aducă pe lume pe micuța Erin. Ea și alesul inimii ei, avocatul Marius Julean, vor deveni părinți luna viitoare.

 • sore se marita

  După ce a anunțat că e gravidă, Sore Mihalache (25 de ani) e pregătită să facă pasul cel mare. Artista a fost cerută în căsătorie cu ajutorul cățelului ei, Dot. Iubitul ei, avocatul Mircea Julean, i-a agățat patrupedului inelul de gât, un mod inedit de a o surprinde pe blondină.