Cine îl ajută pe David Puşcaş să facă bani. Își caută disperat un job

luminita_anghel_david_puscas.jpg

luminita anghel david puscas
Luminița Anghel și David Pușcaș
foto: arhiva personală

Luminiţa Anghel l-a avertizat pe David Puşcaş că nu-l mai poate susţine financiar, prin urmare, acesta îşi caută disperat un loc de muncă. Jessica Zamfir de la MasterChef l-a chemat ieri, la un parc de distracţii, ca să dea o probă ca ajutor de bucătar.

David (20 de ani) a decis să se facă băiat de treabă, după ce o vreme s-a distrat pe banii mamei lui, solista Luminiţa Anghel (48 de ani). Ieri, el s-a trezit cu noaptea în cap şi, însoţit de reporterii Click!, s-a prezentat la vestitul parc de distracţii din Chiajna, care-şi va deschide astăzi porţile.

l210-vedete-luminita-anghel.jpg

Luminiţa Anghel (48 de ani)

 

Era aşteptat chiar de Jessica Zamfir, câştigătoarea MasterChef din 2014, care s-a angajat acolo în calitate de coordonator şi de consultant pe partea de meniuri.

david_puscas.jpg

david puscas jessica masterchef
David a învăţat ieri de la Jessica să prepare somon cu avocado
foto: Click!

 

David a îmbrăcat ţinuta de serviciu şi s-a pus pe treabă. A învăţat să pregătească un cocktail şi, împreună cu Jessica, a gătit somon cu avocado.

Apoi, David a servit la mese câţiva clienţi şi nu a strâmbat din nas nici când a fost pus să spele mormanul de vase.

Ce-i drept, nu este foarte priceput în bucătărie, însă trebuie să recunoaştem că şi-a dat toată silinţa: “Se vede că a mai gătit acasă, nu este încă pregătit pentru bucătăria profesională, îi trebuie mai multă experienţă. Îşi dă interesul, pentru ceea ce a făcut astăzi îi dau nota 7. În caz că îl vom angaja va primi un salariu cuprins între 1.500 şi 2.000 de lei”, ne-a zis Jessica.
David se declară încântat de această experienţă: ”Mi-ar plăcea să fiu angajat aici, mai ales că am nevoie de bani. Nu aş mai vrea să depind de mama, vreau să fiu pe picioarele mele”, ne-a spus el. David locuieşte într-o garsonieră, iar Luminiţa Anghel îi plăteşte lunar chiria de peste 800 de lei.

Loading...
 
 

Citește și