Ce vedetă a desființat-o pe Maria Constantin, după vestea divorțului: «Escroaca! Asta e mamă?»

maria_constantin_marcel_toader.jpg

maria constantin marcel toader
Maria Constantin și Marcel Toader
foto: arhiva personală

De când au apărut informații conform cărora Marcel Toader și Maria Constantin se pregătesc pentru divorț, au apărut fel și fel de guri rele care îi critică ba pe unul, ba pe celălalt.

Acum este Maria cea care a intrat în gura târgului, și este acuzată că este o mamă neglijentă, dar și o „escroacă”. Cea care a desființat-o complet nu a fost o persoană oarecare de pe Facebook, ci o colegă din showbiz a vedetei.

dana_robu.jpg

dana robu
Dana Robu a fost iubita lui Nicolae Guță
foto: arhiva personală

 

„Nu e problema că se despart, mai bine s-ar întoarce la copilul ei, pe care l-a abandonat. Are copil mai mare de care nu își amintește, escroaca! Asta e mamă?”, a scris Dana Robu, fosta iubită a lui Nicolae Guță, într-un comentariu pe o rețea socială.

ciprian_topota_maria_constantin.jpg

ciprian topota maria constantin
Ciprian Topotă și Maria Constantin au fost căsătoriți și au împreună un băiat
foto: Hepta

 

Maria Constantin are un copil din prima căsătorie, cu Ciprian Topotă. Cântăreața de muzică populară a fost acuzată de multe ori că și-a părăsit fiul în momentul în care a început să aibă o relație cu Marcel Toader, însă cel care a dezmințit zvonurile a fost chiar fostul ei soț. Acesta a declarat, în trecut, că micuțul nu vrea să se afle în prezența lui Marcel toader, pentru că „bărbatul acela este urât și nu îi place de el”. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1