Ce va face Oana Roman cu banii pe care i-au donat invitații la petrecerea de ziua ei

oaaana_roman.jpg

Oana Roman
Foto Instagram

Oana Roman și-a sărbătorit recent ziua de naștere, iar cu prilejul petrecerii organizate, ea și-a rugat invitații să nu-i cumpere flori, ci să doneze banii pentru o cauză susținută de fiica lui Petre Roman. Cu toate acestea un lucru a deranjat-o foarte mult pe ea, și speră ca în anul următor să nu se mai întâmple.

Oana Roman și-a dorit să susțină o cauză specială, o familie cu probleme financiare, însă se aștepta ca invitații ei să fie mai receptivi la apel și să doneze mai mulți bani. Cu suma de 1240 lei pe care a strâns-o, ea va cumpăra materiale de construcție pentru a amenaja o cameră.

oana_roman.jpg

Oana Roman
Foto Facebook

“Cei care au venit au venit cu tot sufletul și vreau să le mulțumesc încă o dată. Am păstrat această urnă închisă și o să vă povestesc cui îi voi dona acești bani. Am să număr banii de față cu voi. Au fost 60 de persoane la ziua mea, dar după cum puteți vedea nu toți au vrut să lase bani. Sunt 1240 ron. Mi-ar fi plăcut să se strângă mai mult, ca ei să fie mai darnici. Cu acești bani vom cumpăra materiale de construcție pentru o familie numeroasă care stă într-o cameră. Mulțumesc celor care au donat și sper ca anul viitor să strângem o sumă mai mare de atât,” a explicat Oana Roman, în emisiunea moderată de ea pentru Viva.ro.

loading...
Loading...

Citește și

  • Oana Roman a povestit despre evenimentul tragic care a marcat cu adevărat lumea muzicii populare românești, faptul că Ionela Prodan a decedat, iar ea a declarat că i s-ar fi părut normal ca la înmormântare să fi fost prezenți mai mulți colegi de scenă ai Ionelei Prodan. Oana Roman a mărturisit că Anamaria Prodan era devastată emoțional atunci când s-au întâlnit în cadrul ceremoniei de înmormântare.

  • Haine cernite, lacrimi, coroane de flori, lumânări aprinse şi regrete. Aşa este atmosfera acum, la capela cimitirului Bellu, din Bucureşti, acolo unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al Ionelei Prodan.