Ce trusou de fiţe a avut fetiţa Gabrielei Cristea la botez!

gabriela_bebe.jpg

gabriela cristea copil bebelus fetita victoria
Gabriela Cristea şi-a liniştit bebeluşul după slujba de creştinare
foto: Click!

Despre botezul fetiţei Gabrielei Cristea se va vorbi mult de astăzi înainte! Părinţii şi cei patru naşi ai micuţei s-au ocupat ca totul să fie fără cusur. Victoria a fost adusă la biserică de Tavi Clonda, care a purat-o în braţe ca pe o prinţesă. Îmbăcată într-o rochiţă lila, nuanţă aleasă, de altfe, de mama ei pentru decorul întregului botez, după slujba de creştinare, fetiţa a purtat o ţinută albă din dantelă, imprimată special cu numele ei, şi comandată de naşa Cristina Şişcanu la un designer care creează piese ce pot fi adaptate şi folosite şi peste ani.

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu alături de Andreea şi Tudor sunt cei patru naşi care au creştinat-o pe micuţa Victoria Margot. Fiecare dintre cei patru părinţi spirituali a avut contribuţia sa la eveniment. Cristina Şişcanu s-a ocupat de partea de design vestimentar. A vrut ca fina ei să fie foarte cochetă şi i-a comandat un trusou special, fiecare articol de îmbrăcăminte pe care i l-a cumpărat fetiţei fiind brodat manual cu numele ei. 

botez_2.jpg

botez gabriela cristea cristina siscanu nasa
Fetiţa Gabrielei Cristea are 4 naşi
foto: Click!

Rochiţa pe care micuţa creştină a îmbrăcat-o după ce a fost scăldată în cristelniţă a fost piesa de rezistenţă. Ţinuta a fost adusă pe umeraş, puţini fiind cei care şi-au dat seama că este ţinuta bebeluşului. 

rochie botez fetita gabriela cristea

Rochia a fost creată în aşa fel încât ea să o poată purta şi mai târziu, peste ani. Aşa se face că ea va fi adaptată pe vârste, piesa vestimentară amintindu-le părinţilor mereu de momentul botezului. 

Loading...

Citește și

  • gabriela cristea antena stars show matrimonial

    A venit ziua cea mare Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au creștinat fetița, în vârstă de aproape 8 luni , la o bisericuţă din apropierea casei lor din zona Corbeanca. Micuţa are două perechi de naşi, soţii Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, dar şi sora lui Tavi, Ioana Aramă, şi Tudor, bun prieten cu celebrul tătic.

  • Zi emoţionantă pentru Gabriela Cristea şi soţul ei, Tavi Clonda. Sâmbătă, 14 aprilie, vedeta tv şi solistul îşi creştinează fetiţa, în vârstă de aproape opt luni. Meniul este unul de fiţe, iar rudele şi prietenii, invitaţi la petrecerea de pomină, se vor delecta cu tot felul de bunătăţi, brânzeturi fine şi viţeluşi de lapte.

  • botez gabriela cristea cristina siscanu nasa

    Zi importantă în familia Gabrielei Cristea! Prezentatoarea tv şi-a creştinat fetiţa şi a avut emoţii uriaşe. Pregătirile s-au făcut din timp, iar doamnele au fost cele mai preocupate. Atât naşa Cristina Şişcanu, cât şi fina Gabriela Cristea au acordat mare atenţie vestimentaţiei. Prima a ales o culoare puternică din cap până în picioare, în timp ce cea de-a doua a optat pentru o nuanţă estivală.

  • gabriela cristea, fetita gabrielei cristea, familie

    Nu mai e mult timp până când Gabriela Cristea și Tavi Clonda o vor boteza pe micuța lor, Victoria. Mai sunt doar câteva zile, iar pregătirile sunt în toi, mai ales că Gabriela are o viziune difertă a lucrurilor, în ceea ce privește ceremonia de creștinare a fetiței.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1