Ce trupă de fotomodele a avut Iri!

Cine spune că la 60 de ani pui cruce în amor se înşală amarnic. Irinel Columbeanu este cea mai bună dovadă, căci lista lui de cuceriri nu s-a încheiat în 2011, odată cu divorţul de Monica Gabor. Şi încă ceva! Toate iubitele milionarului pot face parte oricând din linia întâi a unei prezentări de modă, căci sunt sexy, tinere şi frumoase.

Săptămâna aceasta, mai exact pe 9 mai, fotoreporterii Click! au surprins dovada că Irinel Columbeanu (60 de ani) nu s-a pensionat, ba chiar e foarte activ. Vorbim despre capitolul amor, desigur. Se săruta în maşină, de mama focului, cu o şatenă frumoasă, cu care a stat şi vreo 3 ore la o cină romantică. Până la urmă, n-ar trebui să ne mire, căci toată viaţa Iri a “pescuit” doar sirene de acest gen.

Prima pe listă este superba Anna Lesko (39 de ani), solista de care Iri s-a despărţit în 2004 şi pe care a ajutat-o nespus în carieră. Gabriela Botezat, alias Blanche, este o altă miss, la propriu, care l-a fermecat pe Irinel. “Miss România” 2004 şi fotomodel cu patalama, tânăra avea doar 21 de ani când se afişa la braţul milionarului de la Izvorani. După despărţire, Irinel a coborât un pic pragul vârstei, căci Monica Gabor avea doar 18 ani când a devenit răsfăţata presei datorită relaţiei cu Irinel.

Cei doi s-au căsătorit în 2006, la Izvorani, iar nunta lor a fost declarată evenimentul anului. Un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, Irina, însă în 2011 familia s-a destrămat cu un divorţ răsunător. Flore Salalidis (39 de ani) şi Anca Chebac (31 de ani), cele două blonde care în toamna lui 2010 au fost filmate în jacuzzi cu Iri, au atras şi ele atenţia asupra lor. Au ţinut primele pagini ale ziarelor, la momentul respectiv, pentru că aventura lor s-a consumat în timp ce Irinel era căsătorit cu Monica. Acesta a fost şi motivul despărţirii dintre cei doi, la scurt timp Moni anunţând că divorţează.

O altă tânără cu care Irinel s-a afişat în 2014 este Alexandra Hodiş (22 de ani), şi ea tot fotomodel, nelipsită de la ediţiile “Bucharest Fashion Week”. Cei doi s-au afişat la vremea aceea la ziua Ramonei Bădescu, însă Irinel a negat ulterior că ar fi avut o relaţie. Legat de ultima cucerire, şatena care momentan rămâne anonimă, Irinel nu a dorit să ne ofere mai multe detalii, însă pozele surprinse de fotoreporterii Click!, publicate în ziarul din 11 mai, vorbesc de la sine despre cât de apropiaţi sunt.

Şi lui Nick Rădoi îi plac prospăturile

2-3-neatza-2-col-nick-radoi-iri.jpg

Nick Rădoi şi Irinel Columbeanu, parteneri de distracţie în SUA

În vara lui 2016, Nick Rădoi (55 de ani) şi Irinel Columbeanu au făcut pentru prima dată cunoştinţă. Afaceristul de la Izvorani şi-a dus fetiţa în vacanţă la mama sa, în SUA, iar el a ales să petreacă cele aproape două luni alături de afaceristul român stabilit în California. S-au distrat ca în liceu şi au depănat amintiri, mai ales că şi lui Nick îi plac tinerelele. După cum se ştie, Anda Adam, Anamaria Ferentz sau Mădălina Apostol sunt câteva dintre domnişoarele care i-au pus inimioara pe jar. Le-a plimbat prin Mexic, prin America, şi le-a răsfăţat cu bijuterii scumpe.

Loading...