Ce trup sculptat are Vica, la 40 de ani! A atras toate privirile la plajă

vica_blochina.jpg

vica blochina
Vica Blochina (40 de ani)
foto: Arhiva Personală

Vica Blochina a împlinit, recent, 40 de ani, însă se simte ca în adolescență. Vedeta petrece și se distrează așa cum o făcea cu ani în urmă, însă și trupul ei inspiră tinerețe.

Vedeta a atras toate privirile la plajă, unde a arătat că este în formă maximă. Vica a îmbrăcat costumul de baie cu mândrie și și-a expus formele tonifiate la soare.

vica_costum_de_baie.jpg

vica costum de baie
Vica Blochina și-a expus formele tonifiate la soare
foto: Arhiva Personală

 

Prietenii virtuali au observat imediat și nu au fost zgârciți în complimente. „O adevărată sirenă... superbă!”, „Femeie frumoasă, deșteaptă, inteligentă și frumos bronzată! Ce mai vrem! Toate calități!”, „Mai bine antrenai tu naționala”, i-au scris aceștia în rubrica de comentarii. 

Loading...
 
 

Citește și

  • După un an în care a muncit la greu, Vica Blochina a plecat într-o vacanţă de neuitat, la un complex de 5 stele, în Thailanda, împreună cu fiul ei, Edan. Blondina a cheltuit aproximativ 15.000 de euro pe luxoasa vacanţă, bani pe care i-a avut de la Victor Piţurcă.

  • pe Vica Blochina, fosta iubită a lui Victor Piţurcă, o cunoşate multă lume, însă puţini ştiu cum arată femeia care i-a dat viaţă. De 8 martie, lituanianca i-a transmis mamei sale un mesaj emoţionant şi a publicat mai multe imagini cu ea şi ffinţa care a adus-o pe lume. cele două seamănă ca două picături de apă.

  • Deşi are 40 de ani, fosta iubită a lui Victor Piţurcă face ravagii în rândul domnilor. Conştientă de atuurile ei, Vica Blochina se fotografiază în iposteze de infarct, iar ultima ei ispravă de acest gen le-a făcut dimineaţa mai bună fanilor ei.

  • Vica Blochina (40 de ani) şi Nicoleta Luciu (35 de ani) îşi prepară singure pasta de dinţi, dar şi cremele.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1