Ce transformare radicală: era un idol în urmă cu câțiva ani, iar acum e de nerecunoscut

12-13-vedete-viziru-2.jpg

Rotofeiul Augustin Viziru, alături de regizorul Iura Luncaşu

Cine ar fi crezut că îl vom vedea în asemenea ipostază pe Augustin Viziru? (36 de ani).

Obişnuit cu roluri de bărbat sexy în telenovele (“Lacrimi de iubire”, “Regina”, “Iubire şi onoare”), actorul e acum de nerecunoscut în comedia „Ghinionistul”, regizată de Iura Luncaşu. E îmbrăcat ponosit şi are o ditamai burta, conturată nu cu ajutorul unor perne speciale, ci cu grăsime proprie.

12-13-vedete-viziru-1.jpg

Augustin e căsătorit în film cu Ruby, care poartă perucă blondă pentru acest rol

„Pentru acest rol de ţăran, căsătorit în film cu Ruby, Augustin s-a îngrăşat în jur de 10 kilograme. A terminat filmările acum trei zile şi deja s-a dus la sală ca să slăbească. Filmările au avut loc prin ţară, pe la Reşiţa, în locuri foarte frumoase, pe care ne-am bucurat să le promovăm”, a declarat regizorul Iura Luncaşu, în exclusivitate pentru Click! Pelicula va avea premiera anul viitor, în primăvară, iar alături de Augustin şi de Ruby mai apar Gheorghe Visu, Vlad Logigan, Virgil Ianţu şi Dorian Popa.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Noroc că i-au rămas şarmul, ochii verzi şi talentul de “vrăjitor”, căci altfel Augustin Viziru ar fi avut de suferit la capitolul cuceriri. Pătrăţelele de pe abdomen sunt doar o amintire azi, căci fostul actor de telenovele a pus pe el 20 de kilograme. Schimbarea în rău s-a produs într-un singur an.

  • Fostul concurent de la „Ferma Vedetelor” (PRO TV), care în finala de pe 31 mai și-a tăiat trei tendoane de la degetul mâinii stângi, a revenit ușor-ușor la pasiunile sale, biliardul şi pokerul.