Ce tort spectaculos a avut Andreea Marin pe masa din Ajunul Crăciunului!

andreea_marin_craciun_2.jpg

andrfeea marin
Andreea Marin a avut un tort foarte spectaculos pe masa din Ajunul Crăciunului
foto: arhiva personală

În locul fotografiei clasice cu familia în jurul bradului împodobit, Andreea Marin a preferat să le arate fanilor tortul care i-a îndulcit masa de Ajun.

Fosta Zână a surprizelor a avut un tort cu adevărat spectaculos la masa din Ajunul Crăciunului, o încântare pentru copii și pentru toți cei care cred în magia sărbătorilor.
”Moș Crăciun chiar există, jur! A stat cu noi la masă-n seara de Ajun”, a scris vedeta pe contul personal de Facebook, în dreptul unui album foto al cărui personaj principal era tortul foarte spectaculos, decorat cu figurine din pastă de zahăr. Un om de zăpadă îmbrăcat cu palton roșu, fular verde la gât și joben negru pe cap, însoțind un puști care punea la poștă o scrisoare pentru Moș Crăciun, și Moșul însuși, citind zecile de scrisori trimise de copiii cuminți.

andreea_marin_craciun.jpg

andreea marin
ANdreea Marin a avut un tort foarte spectaculos pe masa din Ajunul Crăciunului
foto: arhiva personală

Andreea Marin încheie unul dintre cei mai dificili ani din viața ei. La începutul anului și-a pierdut tatăl, iar cu puțin timp înainte de ziua ei a divorțat a treia oară, de data aceasta de soțul turc Tuncay Ozturk.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1