Ce ținută a purtat Oana Roman la ziua Adelinei Pestrițu! A fost criticată de fani: «Ai venit în șosete?!»

oana-roman-zi-de-nastere-adelina-pestritu.jpg

Ținuta Oanei Roman a fost criticată de admiratorii vedetei
Foto: Instagram

Ziua de naștere a Adelinei Pestrițu a fost un eveniment în cadrul căruia s-a făcut o adevărată parada a modei, vedetele invitatite la petrecere dorind să epateze prin toți porii, pentru a nu o dezamăgi pe sărbătorită, care s-a dat peste cap să organizeze un cadrul de poveste.

Oana Roman a fost una dintre numeroasele vedete care au fost prezente la ziua de naștere a Adelinei Pestrițu, care sâmbătă, 2 ianuarie, și-a aniversat ziua de naștere într-o locație exclusivistă din Capitală, sărbătorind alături de 200 de invitați împlinirea a 32 de primăveri. 

Totuși, chiar dacă s-au străduit să arate impecabil pentru eveniment, se pare că nu toți invitații au și reușit. După ce a publicat în mediul virtual câteva imagini de la ziua Adelinei, Oana Roman a intrat rapid in vizorul urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare, care nu s-au lăsat prea impresionați de ținuta vedetei. Fanii fiicei lui Petre Roman i-au reproșat acesteia că s-a îmbrăcat total nepotrivit și neobișnuit pentru petrecere, având în vedere că aceasta a combinat două piese vestimentare care, după părerea internauților, nu se potriveau de nicio culoare. 

oana-roman-adelina-pestritu-zi-de-nastere.jpg

Ținuta purtată de Oana Roman la ziua Adelinei Pestrițu
Foto: Instagram

Ținuta Oanei Roman, criticată de fani

Oana Roman a reușit să stârnească o mulțime de reacții în mediul online, după ce pentru ziua de naștere a Adelinei Pestrițu a optat să poarte o rochie simplă, neagră, cu o porțiune de dantelă în partea superioară, pe care a asortat-o cu o pereche de cizme viu colorate, care i-a pus în dificultate pe admiratorii vedetei. Aceștia au subliniat faptul că obiectele vestimentare nu se potrivesc, și au ajuns chiar să se întrebe dacă nu cumva Oana poartă în picioare o pereche de..ciorapi, dar fiind aspectul încălțărilor. De asemenea, aceștia au comentat și aspectul „ieftin” al rochiei. 

oana-roman-adelina.jpg

Fanii vedetei au observat, de asemenea, că Oana a venit singură la petrecere, nefiind însoțită de partenerul ei, Marius Elisei
Foto: Instagram

„Nu am înțeles ce sunt alea. Cizme sau ciorapi?”, „Ai venit în șosete?!”, „Dacă încălțai în picioare niște săndăluțe elegante, era mult mai bine”, „Rochia și cizmele alea n-au nicio treabă, cerceii la fel.. Pe bune!?”, „Nu ai stil”, „Un așa make-up plus coafura le-ai asortat la o rochie atât de ieftină, plus cizmele! Cu părere de rău, o alegere foarte proastă ce ține de vestimentație!”, „Nu credeam ca o femeie așa inteligentă ca tine nu are simțul ridicolului. Total neinspirată alegerea ținutei și dacă te îmbracă cineva e și mai rău”,  au comentat câțiva internauți ținuta aleasă de Oana Roman. 

Ca de obicei, Oana nu s-a lăsat intimidată de „gurile rele” și le-a dat răutăcioșilor replica: „Eu nu mă îmbrac pentru părerea altora! Punct!”. De asemenea, încreazătoare în ținuta ei, vedeta a transmis un mesaj și pe contul său de Facebook: „Aproape 43. Și parcă mai încrezătoare ca niciodată!”

oana-roman-zi-de-nastere-nico.jpg

Oana Roman a purtat o ținută asemănătoare și la ziua de naștere a cântăreței Nico
Foto: Instagram

 

 

Loading...

Citește și

  • O adevărată pregătire pentru nuntă! Pentru Adelina Pestrițu nu a fost suficient că a găsit o locație perfectă care să corespundă dorințelor sale organizatorice, ci se pare că a dorit să facă o repetiție în toată regula pentru momentul în care își va uni destinul de cel al partenerului ei de viață, Virgil Șteblea.

  • Dacă doar în urmă cu câteva zile tuna și fulgera în mediul online, susținând că nu ar apela niciodată la operațiile estetice, se pare că Oana Roman își dorește totuși să-și îmbunătățească aspectul fizic. Vedeta a publicat câteva imagini de pe masa unei clinici de înfrumusețare, după ce le-a dezvăluit admiratorilor săi virtuali că urmează un tratament de remodelare. Iată despre ce este vorba!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1