Ce ținută a purtat Cristina Șișcanu la botezul Zenaidei! Adelina și-a schimbat outfit-ul

cristina-siscanu-botez-adelina.jpg

Ce ținută a purtat Cristina Șișcanu la botezul fetiței Adelinei Pestrițu
Foto Instagram

Petrecerea de botez a fetiței Adelinei Pestrițu, Zenaida Maria, a fost un eveniment amplu, la care au participat mulți invitați. Printre aceștia s-a numărat și Cristina Șișcanu, care a ales să poarte o ținută elegantă, însă a decis să nu mai dea curs criticilor venite din partea urmăritorilor ei virtuali, așa că a renunțat la decolteul larg pe care îl aborda cu puțină vreme în urmă.

Adelina Pestrițu a organizat botezul fetiței sale, Zenaida Maria, în data de 10 noiembrie. Evenimentul s-a bucurat de participarea multor invitați, printre care și vedete autohtone. Vedeta a pregătit ceremonia în detaliu, făcând ultimele pregătiri înainte de botez chiar și cu o zi înainte de frumosul eveniment. 

Printre cei aproximativ 250 de invitați ai petrecerii s-a numărat și Cristina Șișcanu, soția fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Aceasta a fost alături de Adelina într-una dintre cele mai importante și emoțioante zile din viața vedetei, după ce aceasta a devenit mamă pentru prima oară la începutul lunii august a acestui an. 

adelina-pestritu-botez-fetita.jpg

Cristina Șișcanu i-a fost alături Adelinei într-una dintre cele mai importante zile din viața acesteia
Foto Instagram

Cum a arătat Cristina Șișcanu la eveniment

Deși este mereu criticată de urmăritorii săi de pe rețelele de socializare în legătură cu ținutele mai „deocheate” pe care alege să le poarte în cadrul evenimentelor publice, chiar și la reînnoirea jurămintelor de nuntă din biserică, Cristina Șișcanu este mereu o apariție! Pentru botezul fetiției Adelinei Pestrițu jurnalista a ales să poarte o rochie de culoare argintie, mulată pe corp și de lungime medie, însă de data aceasta a renunțat la decolteu, după valul de răutăți care i-au fost adresate în ultima perioadă.

cristina-siscanu-tinuta-botez-adelina.jpg

Ținuta purtată de Cristina Șișcanu la botezul fetiței Adelinei Pestrițu
Foto Instagram

Cristina și-a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc de culoare roșu închis, iar rochia i-a pus în evidență vedetei silueta, aceasta slăbind în jur de 20 de kilograme în ultima perioadă. Alături de ea fost și Mădălin Ionescu, bineînțeles, care s-a îmbrăcat într-un costum negru clasic. 

Cum a slăbit Cristina Șișcanu după ce a devenit mămică

Într-un interviu acordat recent, Cristina Șișcanu a explicat la ce dietă a apelat pentru a scăpa de kilogramele în plus după ce a devenit mămică. „După ce am născut am slăbit primele 16 kilograme, firesc, însă celelalte, până la 25, a trebuit să intru într-un program. M-a ajutat și alăptatul, dar am ținut și o dietă personalizată, cu 5 mese pe zi, făcute în funcție de ceea ce-mi place mie să mănânc, dar așa cum trebuie. Dulciuri nu aveam voie, decât o dată la 8-10 zile”, dezvăluia Cristina Șișcanu, în urmă cu puțină vreme. 

cristina-siscanu-madalin-ionescu-adelina-botez-fetita.jpg

Cele două vedete și-au schimbat ținutele la petrecerea de după ceremonia religioasă
Foto Instagram

 

 

Loading...

Citește și

  • Cristina Șișcanu a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă în care se simțea „doborâtă” de anumite frici, acestea culminând cu depresia. Jurnalista a explicat că a luptat doi ani cu această afecțiune, iar în final a reușit să învingă, având un aliat puternic. Cristina a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care a explicat întâmplarea prin care a trecut, dezvăluind care a fost unicul lucru care a făcut-o să treacă peste impediment.

  • Mădălin Ionescu a avut un mod foarte ciudat prin care a cerut-o pe Cristina Șișcanu de soție. Cei doi s-au căsătorit în 2011, mai precis în luna iunie. Ei formeaza o căsnicie șapte ani, timp în care au împărtășit cele mai frumoase momente împreună. De curând, Mădălin Ionescu a dezvăluit modul în care a ales să o ceră de soție pe Cristina Șișcanu.