Ce ținută a purtat Adela Popescu la Gala Premiilor "Radar de Media"

adela_popescu_2.jpg

adela popescu
LA decernarea Premiilor "Radar de Media" a participat și Adela Popescu
Foto Facebook

Marți seara, 27 septembrie, a avut loc decernarea premiilor "Radar de Media" în cadrul căreia vedetele din showbizul românesc s-au întrecut în ținute și au așteptat cu sufletul la gură premierea celor 15 câștigători aleși prin vot direct de publicul site-ului radardemedia.ro.

La eveniment au participat mai multe personalități din lumea mondenă care au vrut să arate cât mai bine în lumina reflectoarelor și-n fața camerelor foto într-unul dintre cele mai exclusiviste localuri din București - Ambasad'Or Events.

Printre vedete a putut fi observată și Adela Popescu (29 de ani), despre care nici n-ai spune că a trecut printr-o naștere în urmă cu doar trei luni. La ceremonia de decernare a premiiilor, cântăreața a purtat o ținută destul de sobră dacă ar fi să ne luăm după culoarea pantalonilor largi și a bluzei decoltate și lungă cu voal.

adela.jpg

adela popescu cove eugenia serban
Adela Popescu, alături de Gabriel Coveșanu și Eugenia Șerban
Foto Click!

Răcoarea serii a determinat-o însă să-și acopere umerii goi cu un sacou bine asortat cu restul pieselor vestimentare. Ceea ce a frapat la Adela a fost coafura acesteia - artista a fost rar văzută cu părul prins într-o frumoasă împletitură.

adela_premiu.jpg

adela popescu
Adela Popescu a avut parte de o surpriză la Gala Premiilor "Radar de Media"
Foto captură/Youtube/"Radar de Media"

Adela Popescu a avut parte și de o surpriză, ea fiind una dintre vedetele premitate de la "Radar de Media" - cântăreața a primit cu bucurie o geantă foarte stilată - mai ales că urmează curând să-și serbeze și ziua de naștere.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1