Ce ținută a ales nașa Delia pentru nunta surorii sale! Sclipește din cap până-n picioare

Zi importantă în familia Deliei! Sora artistei, Oana, a îmbrăcat duminică, 28 mai, rochia de mireasă pentru a se căsători cu iubitul ei, Răzvan, cel pe care-l va face tată în curând.

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, au jucat rolul de nași pentru tânărul cuplu. Dacă zilele trecute a avut loc cununia civilă, unde Delia a îmbrăcat un costum de insiprație masculină, în ziua ceremoniei religioase, jurata de la X Factor s-a transformat într-o adevărată divă. A îmbrăcat o rochie semnată Cristina Săvulescu, lungă, neagră, cu crăpătură pe picior și transparențe la nivelul brațelor, al gâtului și decolteului. 

delia_razvan_nunta_sora.jpg

Delia a avut un buchet de bujori roşii
Foto: Sever Gheorghe

Cu puțin timp înainte de a ajunge la biserică, Delia s-a pozat în ținuta care a făcut-o să strălucească. Artista a ales o coafură retro și a renunțat la renumitele sale peruci.

delia.jpg

delia
Delia a ales o rochie Cristina Săvulescu
Foto: arhivă personală

delia1.jpg

delia
Delia a arătat ca o divă la nunta surorii
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Au mai rămas două zile până la cel mai important eveniment din familia Matache. Delia se pregăteşte să-şi năşească sora însărcinată! Împreună cu soţul ei, Răzvan, artista o va cununa pe mezina Oana, iar în iarnă îşi va cunoaşte şi nepoţelul sau nepoţica.

  • delia concert sala palatului salt inaltime 10 metri

    Dacă preţurile biletelor la concertele Deliei din această primăvară vi s-au părut piperate, artista spune cu mâna pe inimă că nu s-a îmbogăţit nici pe departe în urma celor trei zile de spectacol pe care le-a susţinut la Sala Palatului. Artista a vrut un show grandios pentru care a băgat mâna adânc în buzunarul propriu, bugetul alocat iniţial fiind cu mult depăşit.

  • Oana Matache, sora Deliei, Delia Matache, poze sexy, nunta, Razvan Munteanu

    Aşchia nu sare departe de trunchi, aşa că solista de muzică populară Gina Matache a fost binecuvântată cu două fete talentate şi frumoase deopotrivă. Dacă pe Delia o cunoaştem deja foarte bine, sora ei cea mică a reuşit să ne surprindă recent, când şi-a lansat vlog-ul pe YouTube. E la fel de carismatică şi dezinvoltă.