Ce a ținut să-i transmită Giani Kiriță lui Silviu după ce a fost eliminat de la Exatlon

giani-silviu.jpg

Giani Kiriță l-a sfătuit pe Silviu să nu mai mintă
Foto Youtube Exatlon
Citeste tot despre: 

După ce Silviu Nicolae a fost eliminat de la Exatlon, au ieșit multe vorbe, inclusiv din partea celor din echipa sa, ba chiar a antrenorului lor, Giani Kiriță.

Silviu Nicolae a fost eliminat de la Exatlon, iar la plecare el a ținut să-și îmbrățișeze colegii de echipă. Atunci când a ajuns la Giani Kiriță, ei au dat doar mâna, în timp ce antrenorul l-a acuzat că a mințit.

"Atât, un sfat îţi dau: În viaţă să nu mai minţi. Şi o să reuşeşti... că în rest... Drum bun!", i-a spus Giani Kiriţă în timp ce îi strângea mâna instructorului Silviu Nicolae.

Silviu a negat ceea ce a spus Giani Kiriță. "Nu, nu minţim, Giani", i-a răspuns Faimosul Silviu. 

Silviu Nicolae a fost eliminat de la Exatlon

Silviu Nicolae a trebuit să părăsească echipa Faimoșilor de la Exatlon. A luptat mult pentru a ajunge atât de departe, iar el a susținut faptul că și-a ajutat mult echipa. 

”Asta e. Nu-mi pare rău. A meritat tot. Mă bucur că v-am lăsat la casă, la vilă. A fost cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea. Baraca...am reuşit să mă adaptez. Nu m-am ferit de niciun traseu, dar problema pe care o am nu am ştiut de ea. Abia aştept să merg la Braşov şi să sar în cap ca să scap de ea. Când am venit aici, am reuşit să contribui la victoria echipei mele. Sunt foarte fericit pentru asta”, a declarat Silviu la plecare.

 

Loading...

Citește și