Ce tatuaj vrea Delia între sâni! Fanii i-au reproşat că nu este deloc originală

delia_main.jpg

Delia Matache concurenti x factor antena 1
Delia Matache ameninţă concurenţii că va fi mai dură ca oricând
Foto: Arhivă personală

Delia a intrat în gura fanilor după ce cântăreaţa le-a arătat ce desen vrea să-şi imprime pe piele. Este vorba despre un tatuaj chiar între sâni, Rihanna fiind una dintre cântăreţele internaţionale care se laudă cu o astfel de "operă" în acelaşi loc.

Delia a trecut de multe ori pragul cabinetelor unde se fac tatuaje şi se pare că este pregătită să o facă din nou, căci un desen i-a atras în mod special atenţia. "Facem sau nu;)))?faceeeemmm", şi-a întrebat ea fanii de pe Instagram. Atât i-a trebuit unei tinere, căci de aici a pornit o serie întreagă de replici între ea şi cântăreaţă.  Acuzată că o copiază pe artista americană Rihanna, Delia a luat foc pe pagina ei de socializare. "Tatuajul nu a fost descoperit de Rihanna sau Christina (n.r. Aguliera). Hai să nu mai purtăm roşu...că a purtat Rihanna... o data :)) şi să nu mai mâncăm sushi! Doar Aguilera mănâncăăă:)))", a spus mai în glumă, mai în serios Delia.

delia_tatuaj.jpg

Delia vrea un tatuaj între sâni
Foto: Instagram

"Mda..pentru fanii tăi de 13 ani chiar e indicat să faci ce a mai fost făcut;) keep it up (n.r. ţine-o tot aşa)", i-a replicat tânăra care nu este convinsă că Delia va fi originală cu desenul de pe piele.  Orice ar spune fanii, Delia pare însă sută la sută sigură că ştie exact ce vrea. "Scumpa mea «originala»! E de ajuns că ne-am născut! Şi asta nu-i nimic original...s-a mai făcut! Ai prieteni? pfff..nasol! ai iubit? te vopseşti? te speli pe dinţi??? dacă răspunsul e da, nu intra în depresii! Nu eşti singura! Suntem alături de tine!", i-a răspuns acid artista fetei care a îndrăznit să remarce că prin acest tatuat Delia ar semăna puţin cu Rihanna.  

rihanna.jpg

Rihanna şi-a făcut tatuajul în cinstea răposatei sale bunici

Rihanna şi-a făcut un tatuaj asemănător în urmă cu doi ani.

Loading...
 
 

Citește și