Ce tatuaj ascunde Giulia Anghelescu pe sub pantalonii scurţi

giulia_2.jpg

giulia anghelescu
Giulia şi-a tonifiat corpul după cele două naşteri
foto: arhivă personală

Şi-a schimbat de mai multe ori look-ul şi a optat pentru diferite tunsori şi coafuri, dar şi pentru culori de păr diferite. Acum Giulia Anghlescu este o blondă tunsă scurt, cu breton, care face furori cu trupul intens lucrat la sală, dar şi cu un tatuaj nou. Artista, care anul trecut în primăvară, a devenit mămică pentru a doua oară, are un tonus de invidiat şi se meţine în atenţia publicului mereu cu câte ceva.

Giulia Anghelescu (31 de ani) are ceva nou cu care se laudă pe reţelele de socializare. Nu sunt cei doi copii ai săi, ci un tatuaj care îi iese "ameninţător" din pantalonii scurţi de jeans franjuraţi. Artista, care este mare amatoare de desene pe corp, şi-a făcut de-a lungul timpului mai multe tatuaje, dar parcă le-a ţinut mult mai ascunse decât cel pe care îl afişează acum cu atâta generozitate.

giulia.jpg

giulia anghelescu tatuaj nou mamica a doua oara
Giulia se laudă cu noul ei tatuaj pe reţelele de socializare
foto: arhiva personală

Artista şi-a tatuat pe coapsa dreaptă un cap de femeie. Ultima dată când cântăreaţa a trecut în revistă numărul desenelor se întâmpla în urmă cu câţiva ani şi avea în jur de alte cinci desene care îi înfrumuseţau trupul. Solista mărturisea că primul pas l-a făcut la 18 ani. Artista are tatuate un îngeraş pe umăr, cheia sol în zona urechii, un scorpion, dar şi un citat în limba japoneză la încheietura mâinii.

Cine se întreabă ce mai face artista, în afara celor doi copii, pe care îi are, trebuie să ştie că săptămâna aceasta Giulia este gazda matinalului de la Pro Fm alături de Nono Semen.  

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • botez giulia anghelescu huidu

    Duminică (11 octombrie) este ziua botezurilor din lumea mondenă. Printre vedetele de la noi care s-au înghesuit să își creștineze copiii în această zi cu noroc se numără Andra, Ellie White și Giulia Anghelescu Huidu (30 de ani). Fotoreporterii Click! au surprins imagini inedite de la botezul băiețelului Giuliei și al lui Vlad Huidu (38 de ani).

  • Are ambiţie, nu glumă! În urmă cu un an, Giulia Anghelescu aducea pe lume al doilea ei copil şi rămânea cu multe kilograme în plus. Azi, pe corpul ei nu se mai vede nicio urmă a sarcinii. Nici burtă, nici celulită, nici kilograme în plus. A reuşit acest lucru doar prin alimentaţie.

  • VIP-urile s-au pus pe botezat. Cuplurile Giulia şi Vlad Huidu şi Andra şi Cătălin Măruţă au intrat în febra pregătirilor pentru cel mai important eveniment din viaţa lor. Click! vă dezvăluie amănunte despre petrecerile cu ştaif, la care se vor distra, ­până-n zori, sute de invitaţi.

  • E mai schimbătoare ca vremea nu doar când vine vorba de coafuri, dar şi de ţinute. Dacă tot a venit primăvara, Giulia Anghelescu a decis să-şi reînnoiască garderoba.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1