Ce tandru e Syda cu noua iubită! Bogdan Ionescu a sorbit-o din priviri în vacanţa din Italia

syda_si_maria.jpg

syda iubita maria grigoriu vacanta costum de baie
Syda şi Maria nu îşi mai ascund idila de ochii curioşilor
foto: arhiva personală

La aproape 10 luni de la anunţul divorţului, Bogdan Ionescu, alias Syda, pare că nici nu mai ştie cine este Elena Băsescu. Fostul soţ al brunetei nu a stat prea mult să plângă după mariajul de patru ani eşuat cu mezina fostului şef de stat şi şi-a refăcut în timp record viaţa sentimentală. Cea după care i s-au aprins călcâiele este Maria Grigoriu, un fotomodel cunoscut în cercurile mondene, cu care se distrează acum în Capri.

Există viaţă după divorţ, iar Bogdan Ionescu vine să ne convingă că cel puţin el are una extrem de palpitantă. După o căsnicie de patru ani cu Elena Băsescu care s-a terminat, la notar, în toamna anului trecut, Syda este primul din fostul cuplu care s-a afişat cu alticineva şi continuă să o facă. Fostul ginere al lui Băsescu nu pierde deloc timpul. El s-a cuplat cu Maria Grigoriu, un fotomodel cunoscut în lumea bună a Capitalei. Despre şatena care i-a luat minţile lui Bogdan se ştie că a avut relații cu mai mulți bărbați potenți financiar și chiar și-ar fi părăsit iubitul pentru a fi cu Syda. Şi probabil că nu regretă niciun moment alegerea făcută, căci Bogdan este foarte tandru cu ea şi îi oferă tot ceea ce îşi doreşte. Într-o imagine surprinsă în largul mării, Syda o sărută pe spate pe Maria, care se bucură nu doar de compania lui, ci şi de un peisaj de vis. Cei doi se află de câteva zile într-unul dintre cele mai romantice locuri din lume, alegând pentru escapada lor Insupa Capri din Italia.  

maria_si_syda.jpg

maria grigoriu iubita bogdan ionescu capri italia
Maria şi Bogdan par foarte îndrăgostiţi unul de celălalt
foto: arhiva personală

Dacă pe Bogdan Ionescu l-a scos din anonimat relaţia cu Elena Băsescu, Maria a lucrat singurică pentru a se face cunoscută. Ea a realizat mai multe pictoriale pentru branduri celebre de haine, a apărut în câteva videoclipuri și este imaginea unei clinici. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1