Ce surprize pregăteau Stela şi Arşinel la 4 decenii de “căsnicie”

actorihc1.jpg

Stela Popescu, Alexandru Arsinel, cuplu, duet, Teatrul Constantin Tanase, spectacol, aniversare
Alexandru Arșinel și Stela Popescu

Pentru unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de umor din România, luna decembrie ar fi urmat să fie una importantă şi plină de evenimente. Stela Popescu şi Alexandru Arşinel se pregăteau pentru câteva aniversări, dar și pentru muncă pe brânci. Din păcate, marea actriță a murit joi, 23 noiembrie.

Celebrul cuplu de umorişti Stela Popescu şi Alexandru Arşinel (78 de ani) ar fi avut parte de o lună decembrie plină de muncă, dar şi de aniversări. Se ştie că pe 21 decembrie cea mai iubită actriţă de comedie urma să împlinească 82 de ani de viaţă, pe care ar fi trebuit să-i petreacă cu cei mai buni prieteni şi cu familia. Până atunci, Stela şi Arşinel, alături de colegii lor de la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, ar fi avut programate spectacole în Spania, pe 2 şi pe 3 decembrie.

stela_-_arsinel_-_travesti.jpg

Stela Popescu, Alexandru Arsinel, cuplu, duet, Teatrul Constantin Tanase, spectacol, aniversare
Cei doi fac echipă de 40 de ani

 

Pe 8 decembrie ar fi urmat să-și bucure fanii cu un spectacol special. Este vorba despre „Aplauze, Aplauze”, un spectacol care ar fi marcat 40 de ani de activitate a cuplului Stela-Arșinel. Deși cei doi au făcut echipă din anul 1978, au vrut să sărbătorească un pic în avans, decembrie fiind o lună propice pentru aniversări și spectacole. Cei doi actori aveau în plan realizarea mai multor scenete şi cuplete. După acest maraton de evenimente, cei doi actori aveau programate filmările pentru emisiunile din noaptea de Revelion, de la diverse posturi de televiziune.

 

Cum s-a născut cuplul Stela şi Arşinel

În anul 1978, destinul a aranjat lucrurile în aşa fel încât Arșinel să devină partenerul de scenă al şarmantei Stela Popescu. De atunci, duetul a făcut istorie, mulţi români ajungând să creadă că Stela şi Arşinel sunt căsătoriţi şi în viaţa reală. “Totul a început dintr-o întâmplare. Actorul Ştefan Bănică, la vremea aceea partenerul de scenă al Stelei, nu a putut să onoreze un spectacol şi aveau nevoie de altcineva cu care să joace. Până la urmă eu am fost cel care l-a înlocuit, apoi am dus la bun sfârşit tot proiectul din vara acelui an şi, pentru că a fost un mare succes, de atunci am rămas împreună o viaţă. Am făcut mii de spectacole”, a povestit Alexandru Arșinel.

Loading...

Citește și

  • Actorii din ”Generaţia de Aur” continuă să urce pe scenă, chiar dacă unii dintre ei se confruntă cu serioase probleme de sănătate. Alexandru Arşinel (78 ani), care a suferit un transplant de rinichi şi cinci operaţii la coloană, a acceptat invitaţia de a susţine un program artistic în Spania, alături de colega lui de scenă, Stela Popescu, diagnosticată cu diabet.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1