Ce surpriză i-a făcut fiica Mirelei Vaida de ziua ei. Vedeta a fost foarte emoționată

mirela.jpg

Mirela Vaida
Foto Instagram

Mirela Vaida și-a sărbătorit ziua de naștere vineri, 16 martie, și a avut parte de multe surprize. Una dintre cele mai emoționante a venit chiar din partea fiicei sale, Carla, care din primele ore ale zilei i-a cântat La mulți ani într-un mod foarte gingaș, așa cum a declarat ea.

Prezentatoarea emisiunii „Totul pentru dragoste” a împlinit vârsta de 36 de ani, iar apropiații au ținut să-i pregătească momente memorabile. Vedeta a explicat că cel mai frumos cadou l-a primit chiar din partea fiicei sale, Carla, care a surprins-o chiar de la primele ore ale zilei. 

”Carla mi-a zis de dimineață ‘mami, azi e ziua ta! La mulţi ani!” și apoi mi-a cântat. Și după aceea i-am dus la piscină, am făcut piața, i-am dus la grădiniță și am mers la emisiune”, povestește Mirela, care mărturisește că după o zi atât de plină, a avut și o seară specială: ”Abia seara, după ce am culcat copiii, am băut și eu un pahar de șampanie”, a declarat Mirela Vaida. 

vaidaa.jpg

Mirela Vaida
Foto Instagram

Mama Mirelei Vaida a acceptat să apară la tv pentru prima dată de ziua fiicei, iar vedeta a mărturisit că timp de 15 ani de când lucrează în televiziune, mama ei nu a acceptat să apară pe micile ecrane. 

”Nu mă așteptam să am parte de o astfel de surpriză, chiar îmi rugasem colegii să nu facă nimic special în emisiune, pentru că aici este vorba despre poveștile altor oameni, nu despre mine. Este pentru prima dată în 15 ani, de când lucrez în televizune, când mama mea acceptă să apară, să vorbească în direct. Îți mulțumesc și să mă ierți dacă am greșit vreodată”, a declarat Mirela Vaida cu lacrimi în ochi în cadrul emisiunii pe care o moderează. 

Mirela Vaida a transmis un mesaj prin care le-a mulțumit tuturor pentru urările de ziua ei. ”Le mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la mine și celor care mi-au trimis mesaje. E foarte important să știi că oamenii te apreciază și apreciază ceea ce faci”, a spus Mirela Vaida.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1