Ce succes au cărţile scrise de Marina Almăşan şi Laura Cosoi în China

dfg.jpg

Laura Cosoi, premiată pentru „Forma gustului”/ Marina Almăşan, mândră de volumul „China cea de taină”
Citeste tot despre: 

Jurnalul de călătorie „China cea de taină”, scris de realizatoarea tv Marina Almăşan (57 de ani), şi cartea de bucate „Forma gustului”, a actriţei Laura Cosoi (37 de ani), au ajuns titluri de succes în China.

Marina Almăşan se află în aceste zile la Târgul Internaţional de Carte de la Beijing, unde miercuri şi-a prezentat lucrarea la standul editurii chineze Jiangxi Educational. Cu un public format din români şi chinezi, vedeta a vorbit în engleză despre peripeţiile ei în această ţară. Cireaşa de pe tort a fost însă delicioasa masă tradiţională, la care Marina s-a delectat cu faimoasa raţă pekineză şi cu alte delicatese cu care gazdele au vrut să-şi impresioneze oaspeţii.

Iar pe 3 iulie, la Macao, tot în China, Laura Cosoi a obţinut Premiul Special al Juriului la „Gourmand World Cookbook Awards”, pentru cartea „Forma Gustului”. Noul volum al Laurei e un concept unic care îmbină reţete uşor de preparat, care conţin ingrediente alese cu grijă, cu un joc al formelor şi o călătorie a descoperirii de sine prin fotografii.

Şi Marina, şi Laura sunt printre puţinele vedete autohtone care scriu cărţi din pasiune, aşa că au devenit prezenţe obişnuite la evenimentele de gen din ţară şi din străinătate, unde sunt răsfăţate cu numeroase premii. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1