Ce strategie folosește Bianca Drăgușanu, când Victor Slav e curtat de vreo femeie

bianca_acum.jpg

bianca dragusanu
Bianca Drăgușanu are metodele ei secrete prin care-l face pe Victor Slav să fie doar al ei
Foto: arhivă personală

Deși o vedem mereu zâmbitoare la televizor și la interviuri și pare o fire pozitivă, n-avem nici cea mai vagă idee de ce e în stare Bianca Drăgușanu. Recent, ea și-a dezvăluit strategia prin care le face pe femeile care-l curtează pe Victor Slav, să se retragă învinse.

În cadrul emisiunii "Te vreau lângă mine", de la Kanal D, Bianca Drăgușanu a mărturisit că a fost un moment în relația ei cu Victor, de dinainte de divorț, când o femeie tot încerca să se apropie de iubitul ei, dar a acționat prompt:

“O prietenă este în pauză cu iubitul ei. Şi ea îmi spune: fată, ăsta tot îşi dă like-uri cu una, ce să fac? Şi mi-am adus aminte de cum i-am distrus eu lui iubi o tentativă de amor în vremurile noastre tulburi. În cazul meu, era o fată de oraş. M-am împrietenit cu ea şi în 3 zile eram best friends. Am fost la munte, am făcut poze, le-am pus pe Facebook şi a funcţionat pentru că am dezamorsat tentativa din rădăcină. După ce mi-am atins scopul m-am dezprietenit de ea”, le-a spus Bianca celor din platoul emisiunii.

Loading...

Citește și

  • bianca dragusanu gabriela cristea te vreau langa mine

    Se adânceşte misterul în jurul emisiunii "Te vreau lângă mine" de la Kanal d şi creşte presiunea între rivalele Gabriela Cristea şi Bianca Drăguşanu. În timp ce brunetei îi expiră concediul într-o săptămână şi ar vrea să revină pe post, blonda are un contract ferm, semnat pe durata a 12 luni, început în septembrie 2017. În aceste condiţii, pe holurile trustului patronat de turci se tot discută care va fi soarta emisiunii, pe mâinile cui va rămâne, şi de ce balanţa ar înclina către actuala prezentatoare a showului matrimonial.

  • bianca dragusanu

    Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost puși pentru prima dată în situația de a vorbi fără ocolișuri despre viața lor intimă. De Ziua Îndrăgostiților, Slav i-a făcut iubitei sale o surpriză chiar în timpul emisiunii „Te vreau lângă mine”, pe care Drăgușanu o prezintă în locul Gabrielei Cristea.