Ce a spus Irina Boureanu când și-a văzut fostul soț în poziție de yoga și cântând

irina-boureanu_0.jpg

irina boureanu
Irina Boureanu a pufnit în râs când și-a văzut fostul soț în poziție de yoga și cântând în secția de poliție
Foto: Click!

Filmulețul care-l are ca protagonist pe Cristian Boureanu, aflat în arestul Central al poliției Capitalei, face senzație pe Internet. Cântă Katiusha și face yoga. Fosta nevastă știa de calitățile vocale ale ex deputatului, însă acum a aflat de cealaltă pasiune.

Aflat în stare de ebrietate și după un pumn groaznic în plină figură, Cristian Boureanu a uimit cu stăpânirea de sine, îmbărbătându-se cu un cântec rusesc. Se știe că limba rusă este dintre cele mai grele, dar, culmea, ex deputatul a avut o pronunție corectă și a intonat corect versurile.

După ce a terminat de cântat, spre amuzamentul polițiștilor, acesta a început să se energizeze cu câteva scheme de yoga. A tras aer în piept și și-a scuturat brațele, parcă eliberând niște energii negative. Filmulețul cu Boureanu a făcut deliciul internauților și chiar și fosta nevastă a izbucnit în râs atunci când l-a văzut pe afacerist în ipostazele ciudate. ”Nu știam că practică yoga, dar știu că-i place să cânte. Nu vreau să zic mai multe”, ne-a spus Irina Boureanu, apoi a pufnit în râs.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1