Ce a spus Boureanu după ce i s-a întocmit dosar pentru rele tratamente aplicate minorului

boureanu1.jpg

cristian boureanu
Cristian Boureanu a dat socoteală la o secție de poliție din București
Foto: Mihai Ionescu

Pe numele lui Cristian Boureanu s-a deschis un dosar în care este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, asta după ce luni după-amiază, 12 septembrie, a fost protagonistul unei scene de toată jena în București. Fiica sa l-a acuzat că a agresat-o în public, că a lovit-o și a tras-o de păr.

Cei doi au fost duși la Secția 2 de Poliție, unde a ajuns și mama minorei, Irina, de care fostul deputat a divorțat în 2004, și au stat la audieri mai multe ore.

"Ioana a fugit de acasă, sâmbătă, de la mare, spunându-mi că are o masă specială cu mama ei. Mama ei nu a dorit să vină să o ia, deși m-am oferit să-i plătesc benzina. A plecat, am descoperit-o după vreo două ore jumate, prin intermediul reţelelor sociale. Am vorbit cu mama ei şi mi-a spus că ea i-a zis să plece. Din păcate, am aflat ulterior că nu era vorba despre nicio masă în familie. A ajuns la 12 noaptea acasă, băută. Ieri a umblat toată ziua prin oraş şi nu am reuşit să dau de ea. Azi am localizat-o cu ajutorul unor colegi şi a părinţilor unor colegi. Cineva a văzut-o, a oprit-o. Până să ajung la ea, cineva a văzut-o fumând pe marginea drumului împreună cu alţi colegi. Nu mi-e ruşine să spun asta pentru că şi alţi părinţi cu copii între 12 şi 14 ani trec prin porbleme din astea. Am venit, am vrut s-o iau cu mine. A început să țipe că e răpită, că nu mă cunoaște și să sune cineva la 112, ceea ce s-a și întâmplat. Norocul meu era că mașina era parcată lângă un post de jandarmi", a declarat Cristian Boureanu la ieșirea de la Poliție.

Ioana a plecat alături de mama sa

irina_boureanu_ioana.jpg

irina ioana boureanu
Ioana a plecat de la secție alături de Irina, mama sa
Foto: Mihai Ionescu

 

Cristian Boureanu a sugerat că mama fetei are o vină în tot acest comportament rebel al Ioanei. Fostul deputat a ținut să precizeze că fiica lui a ajuns la el cu note de 3 și 4 și a terminat clasa prima din liceu, iar acum, cât timp a  stat alături de cea care i-a dat viață, situația ei școlară a luat-o iar la vale și chiar a rămas și corijentă.

"În luna iulie a fugit din nou acasă, incident care a trecut neobservat. Nu poate sta fără telefon. A doua zi când a plecat la mama ei, a primit un telefon cadou și o cartelă în care eu nu sunt trecut. Pentru prima dată, anul acesta i-am spus că nu poate pleca în străinătate cu mama ei. Nu pot fi de acord să lipsească noaptea de acasă, să stea pe net şi să nu aibă note bune la şcoală", a mai adăugat fostul politician.

 

 

 

Loading...

Citește și

 • cristian boureanu

  Cristian Boureanu ține capul de afiș încă o dată. Acum nu este vorba despre Valentina Pelinel, fosta lui soție, sau despre Laura Dincă, iubita lui de doar 19 ani, ci despre fiica sa, Ioana (15 ani), cu care a intrat în conflict în plină stradă.

 • ioana boureanu tigara

  Fostul politician Cristian Boureanu nu-și mai poate ține fiica în frâu, pe Ioana, o adolescentă rebelă, în vârstă de 15 ani, pe care o are în custodie totală, astfel că astăzi, în jurul orelor 13.00, discuțiile dintre ei au degenerate într-un scandal în plină stradă. Oamenii legii au intervenit, la sesizarea jandarmilor, căci fata striga ca din gură de șarpe să fie salvată. Boureanu a fost escortat de patru mașini ale Poliției, la Secția 2, pentru declarații.

 • cristian boureanu

  Jandarmii care păzeau sediul unei ambasade au fost martorii unui scandal în care protagoniști au fost Cristian Boureanu și Ioana, fiica lui de 15 ani. În apropierea Parcului Herăstrău, jandarmii s-au autosesizat că din spatele unei mașini decapotabile o tânără țipa ca din gură de șarpe: " Mă ia acasă și mă bate. Mă bate, mă rupe în bătaie".

 • monica tatoiu

  Monica Tatoiu este bună prietenă cu Cristian Boureanu, așa că atunci când a aflat despre conflictul dintre acesta și fiica sa s-a declarat consternată și sută la sută de partea fostului politician.