Ce spune mama Alinei Borcea despre sarcina Valentinei Pelinel

alina.jpg

alina borcea
Cu lacrimi în ochi, blonda i-a mărturisit soțului ei că luptă pentru el, orice ar fi
foto: captură Pro TV

Mama Alinei Vidican s-a obişnuit să o vadă pe fiica ei cu lacrimi pe obraz. Opt ani, cât timp s-a iubit timişoreanca cu fostul acţionar de la Dinamo în secret, cea care i-a dat viaţă a fost martora suferinţei ei. Acum, Alina tzrece din nou prin momente dificile după ce Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar tatăl copilului se vehiculează că este nimeni altul decât Cristian Borcea, aflat la Penitenciarul Poarta Albă.

Familia Borcea și familia Alinei Vidican au cel mai mult de suferit după anunţul sarcinii Valentinei Pelinel. Mama Alinei a intervenit în cadrul unei emisiuni tv şi a vorbit despre scandalul în care Cristian Borcea este implicat, dar şi despre durerea din sufletul fiicei ei. "Suntem cu sufletul alături de Alina și o susținem. Nu vreau să comentez problemele astea. Nu sunt în măsură. Mă doare că trece prin așa ceva, că ea suferă cel mai tare. Nu pot să îi dau un sfat. Ea știe cel mai bine ce simte și ce are de făcut și o susținem din toată inima. Din fericire, nimic nu e veșnic. Nu este niciun secret că Alina îl iubește enorm pe Cristi, altfel nu putea să stea lângă el atâția ani. Fiecare om are dreptul la păreri și nu comentez. Alina este o luptătoare. Ea a simțit nevoia să lămurească lucrurile și nedreptatea care i s-a făcut, că îl iubește pe Cristi și el o iubește pe ea. Faptul că ea este în viața lui Cristi cu copiii îl ajută să treacă mai ușor”, a spus mama Alinei Borcea.
Valentina Pelinel a anunţat, luni seara, că urmează să devină mamă, la numai câteva zile distanţă de la vizita făcută soţului Alinei Vidican în arestul Capitalei. Fostul fotomodel nu a confirmat până acum dacă tatăl bebelușului este Cristian Borcea, însă a agitat puternic apele.

loading...

Citește și

 • pelinel

  Ce nu a reuşit cu Cristi Boureanu a reuşit cu un alt Cristi, şi anume Borcea! Valentina Pelinel s-a chinuit ani întregi să-i facă fostului soţ un copil, însă blonda şi-a îndeplinit dorinţa cu actualul bărbat din viaţa ei. Surse din anturajul blondinei au povestit pentru Click! că Borcea i-ar fi dat un inel de 20.000 de euro.

 • valentina pelinel luminita nicolescu sarcina gravida

  Un secret pe care Valentina Pelinel l-a ascuns timp de patru luni a devenit luni seara (5 ianuarie) o certitudine. Fostul fotomodel a confirmat vestea că este însărcinată şi urmează să devină mămica unui băieţel în această primăvară, însă apropiaţii ei ştiau de mai mult timp că blondina traversează una dintre cele mai fericite perioade din viaţa ei.

 • valentina pelinel boureanu cristi borcea

  Valentina Pelinel i-a cucerit inima lui Cristi Borcea la nunta ei cu Cristian Boureanu, în vara anului 2007, la Grădina Botanică. Au dansat, au glumit, și-au aruncat priviri senzuale și au făcut schimb de numere de telefon.

 • borcea si pelinel

  Războiul dintre Alina Borcea şi Valentina Pelinel i-a ţinut, marţi după-masă (5 ianuarie), pe români în faţa televizoarelor. Cătălin Mpruţă a avut-o, în platou, ca invitat, pe Alina Borcea în timp ce, la "Acces Direct", Valentina Pelinel şi-a susţinut argumentele în cadrul unei intervenţii telefonice. Astfel, emisiunea "La Măruţă", de pe Pro Tv, a avut o audienţă mai bună decât cea a Simonei Gherghe, de pe Antena 1.