Ce spune Oana Zăvoranu despre zvonul tentativei de suicid a iubitului ei

oana_si_alex.jpg

oana zavoranu iubit alex ashraf sinucidere
Oana Zăvoranu şi iubitul ei, Alex
foto: arhiva personală

Oana Zăvoranu a explodat din nou după ce în presă s-a speculat că iubitul ei Alex Ashraf a încercat să se sinucidă din gelozie. Bruneta a dezminţit informaţia şi a explicat că ea are grijă în continuare să-i elimine pe toţi cei care au încercat să fraudeze firma pe care o administrează după moartea Marioarei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu nu mai are linişte! Actriţa a luat foc după ce a citit în presă că iubitul ei a înghiţit un pumn de pastile şi ar fi încercat astfel să-şi pună capăt zilelor chiar în locuinţa ei. Nervoasă, bruneta a ameninţat pe contul ei de pe reţeaua ei de socializare că va ploua cu dosare penale.  "Eu sunt cu unul Agricomex şi cu bunul meu prieten Cezar Cătălin Marin, chiar pe Calea Victoriei, cu tot ce îmi trebuie că să îi penetrez pe toţi tâlharii, onaniştii, mitomanii, frustraţii, etc, la Sediul Central al BCR, iar acasă este doar personalul meu de încredere!", a subliniat bruneta lăsând să se înţeleagă că iubitul ei, palestinianul Alex Ashraf, este în regulă. 

Loading...

Citește și

  • oana zavoranu facebook

    Actriţa nu a reuşit să facă pace cu oamenii care îi gestionează afacerea, aşa că, ieri, a declanşat un război în care cere oficial sprijinul autorităţilor. După audierile la DIICOT, Oana Zăvoranu susţine că din firma pe care a moştenit-o au dispărut nu doar documente extrem de importante, ci s-au evaporat şi sume de ordinul zecilor de milioane de euro.

  • oana zavoranu

    Oana Zăvoranu e patroană la ea acasă. Querida nu are nici o jenă cu privire la ținutele ei, nici măcar în cimitir.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1