Ce spune Nidia Moculescu despre problemele de sănătate ale tatălui său

Citeste tot despre: 

Nidia Moculescu este foarte tristă că tatăl ei, Horia Moculescu, are probleme de sănătate. Celebrul compozitor se deplasează cu greutate, după ce, în urmă cu zece ani, a trecut printr-o intervenție chirurgicală la picior. Din păcate, operația nu a fost una reușită.

Zilele trecute, Horia Moculescu (81 de ani) a fost surprins în timp ce se rezema de pereții unei clădiri. Fiica lui, Nidia, a dorit să menționeze pe Facebook: “În urma unei operații, suferite la laba piciorului stâng, care nu a fost una reușită, tata este mai obosit dar nu își arată vârsta, nici măcar acum, la 81 de ani. Îl țin eu ocupat, mai cu un concert la Milano, mai cu Revelioane. Am grijă de el și îl voi iubi și după ce moartea ne va despărți. Sper că acest moment dureros să fie unul îndepărtat. De exemplu, tata este acum în juriul de la Festivalul Amara, zâmbind! Același tată, același om, de 81 de ani! Sunt mândră că sunt fiica unuia dintre cei mai mari compozitori din Europa”.

Loading...

Citește și

  • Horia Moculescu, unul dintre cei mai buni compozitori de muzică ușoară, a împlinit 81 de ani pe 18 martie, eveniment sărbătorit cu fast, alături de cei dragi. La chef au fost prezenți și doi soliști de calibru, Corina Chiriac și Gabriel Cotabiță.

  • Sătulă de criticile fanilor, care o tot certau că este doar piele și os, Nidia Moculescu (27 de ani) a dat iama în mâncare, astfel că, în doar trei luni, s-a rotunjit vizibil. Recent, solista și-a postat pe Facebook câteva fotografii, de pe scenă, cu noul look, pentru care a fost nevoită să-și schimbe și garderoba.