Ce spune Majda Aboulumosha despre viaţa la “Fermă”

diana_dumitrescu_si_majda_aboulumosha_-_ferma_vedetelor.jpg

Diana Dumitrescu si Majda Aboulumosha

În urmă cu 10 ani a jucat în telenovela „Regina” şi a concurat în emisiunea „În al 9-lea cer” (Acasă TV), iar viaţa ei s-a schimbat de-a lungul anilor, mai ales după ce a slăbit 23 de kilograme. S-a măritat, a făcut un copil, a divorţat, a participat la alte reality-show-uri, iar acum revine pe micile ecrane în „Ferma Vedetelor”, care va începe din 13 februarie, la PRO TV. Despre acest proiect aflăm mai multe de la Majda Aboulumosha (29 de ani), cea care a intrat în concurs alături de prietena ei Diana Dumitrescu. Am vorbit cu ea înainte să plece la ferma de lângă Sibiu.

Click!: Care a fost prima reacţie după ce ai primit propunerea de a participa la reality-show-ul “Ferma vedetelor”, de la Pro TV?  

Majda: Cum mi-ar sta mie departe de casă, înconjurată de vaci și oi?! Am stat ceva să mă gândesc înainte să accept. Îmi era foarte greu să știu că nu o să îmi văd copilul (n.r. Jacqueline Miriam are aproape 5 ani), dar știam că aş putea să mă întorc un om, mult mai puternic 

Din viaţa cotidiană, care este obiectul fără de care nu te-ai descurca?

Cred că aş putea să mă descurc fără multe lucruri, dar să zicem că telefonul ar fi obiectul fără de care mi-ar fi foarte greu. Îmi fac treaba în fiecare zi de pe el. 

majda.jpg

Majda Aboulumosha, Ferma vedetelor, PRO TV, Diana Dumitrescu, reality-show, dezvaluiri
Pe Majda o vom vedea din 13 februarie, la PRO TV

Ne poţi spune 5 obiecte de care ai avea nevoie la “Ferma vedetelor”? 

Lanterna, o trusă de prim ajutor, una de unelte, deodorant şi un ghiveci cu flori cu o carte sau jurnal ascunse în pământ.

Cum ai compara apariţia din reality-show-ul “Ferma vedetelor” cu apariţia de la alte show-uri televizate?

Incomparabil! Totul e pe bune și plin de suspans. Autentic. După această experienţă ieși cu totul schimbat, nimic nu mai e la fel. 

Ai vreo strategie de luptă?

Nu, poate îmi fac acolo, în funcție de joc, dar tot ce îmi doresc e să mă bucur de locul acela și să ajut. 

Cine-ţi va fi aliat în opinia ta? Dar duşman?

Diana (Dumitrescu, n.r.) partenera și prietena mea cu siguranța îmi va fi cel mai bun aliat. Nu mă gândesc la dușmani, sper să nu am parte de așa ceva.

Loading...
 
 

Citește și