Ce spune Lavinia Pârva despre zvonurile că ar fi însărcinată

lavinia.jpg

lavinia parva stefan banica jr sarcina copil
Lavinia Pârva a explicat ce toată lumea voia să audă despre sarcină
foto: arhiva personală

Lavinia Pârva formează de mai mulţi ani un cuplu cu Ştefan Bănică jr. şi nu de puţine ori s-a spus despre ei că vor deveni părinţi. Artista a lămurit cum stau în realitate lucrurile într-un interviu pe care l-a acordat recent unei reviste. Bruneta a explicat că îşi exersează responsabilităţile de mamă pe căţelul ei, un exemplar Yorkshire Terrier.

Discreţi cu viaţa personală, Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică jr. îşi trăiesc povestea departe de ochii curioşilor. De aici probabil şi numeroasele speculaţii care s-au făcut pe tema unui copil în cuplu. Într-un interviu pentru revista Taifasuri, artista şi-a luat inima în dinţi şi a răspuns întrebării referitoare la sarcină.

lavinia_parva_stefan_banica.jpg

lavinia stefan banica relatie
Bănică a recunoscut că formează un cuplu cu Lavinia abia în toamna lui 2013

"Nu sunt însărcinată şi n-am să fiu când vrea presa, ci când vrea Dumnezeu. Cred că mai am nevoie de timp. Cred că ţine de ce doreşte cel de Sus. Dacă Dumnezeu vrea să apară bebe, eu îl aştept. Exersez responsabilităţile de mamă pe Richy, căţeluşul meu! Îl ador. Este viaţa mea, este copilul meu. Richy este un Yorkshire Terrier, acum e la bunici, are 8 ani, şi cred că e singura fiinţă care m-a determinat să-mi fac programul în funcţie de el. E obişnuit cu afecţiune, trebuie scos de trei ori pe zi, joacă fotbal, trebuie plimbat. Este destul de mofturos şi de alintat. E ca un copil şi chiar mai mult. Are, la Timişoara, camera mea de când eram copil şi nu intră oricine în ea. Acum este acolo, dar va veni din nou acasă, aici, la noi. Este un membru important al familiei noastre", a declarat Lavinia Pârva pentru aceeaşi sursă.  

Lavinia şi Bănică, oficial împreună de patru ani

Bruneta a recunoscut târziu că este partenera lui Bănică jr.  Fosta solistă de la trupa Spicy a fost surprinsă de Click!, în septembrie 2011, intrând în scara în care fostul soţ al Andreei Marin are un apartament, la etajul 1, pe strada Amman. Abia în toamna lui 2013 cei doi au anunţat oficial că formează un cuplu adevărat. Se puteau afişa nestingheriţi, întrucât solistul divorţase de Andreea Marin în ianuarie a aceluiaşi an. De atunci, Ştefan şi Lavinia au o relaţie discretă, liniştită, solista fiind deja bine integrată în familia Bănică. 

Loading...

Citește și

  • lavinia tricou mesaj sarcina

    Nu a existat an de când formează un cuplu cu Ştefan Bănică jr. ca în jurul Laviniei Pârva să nu planeze suspiciunea de sarcină. Din cauza fluctuaţiilor de greutate, artista a dat de bănuit tot timpul că îl va face tătic din nou pe iubitul ei, dar de data aceasta zvonurile par să fie cât se pare de reale, iar solista face eforturi să-şi ascundă burtica sub haine lejere.

  • După ce săptămâna trecută, Ştefan Bănică junior mărturisea că şi-ar dori un copil cu mai tânăra lui iubită, Lavinia Pârva pare să-i fi îndeplinit dorinţa. Cântăreaţa a postat o fotografie în care se vede că formele de invidiat par să i se fi rotunjit: să se fi îngrăşat sau e gravidă?

  • La un an de la succesul piesei “La masa mea”, pentru care Ştefan Bănică a colaborat cu Cabron, iată că acum un nou hit, intitulat “Sfârşitul lumii”, îşi face loc pe piaţa muzicală.

  • lavinia parva

    Lavinia Pârva și Ștefan Bănică formează oficial un cuplu din 2013, dar până acum nu s-a pus niciodată vorba despre căsătorie sau copii. E drept că Lavinia a afișat în mai multe rânduri o siluetă modificată, iar cârcotașii au speculat imediat că la mijloc ar fi o sarcină. Recent, cântăreața a abordat deschis subiectul copiilor, iar declarația ei a fost cel puțin surprinzătoare. ”Mă doare sufleţelul că nu sunt tot timpul cu căţelul meu, care acum se află la mama. El este nepoţelul mamei mele.”

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1