Ce spune Iulia Vântur despre primul ei rol principal într-un film de la Bollywood

iulia-vantur-rol-bollywood.jpg

iulia vantur joaca primul ei rol la bollywood
Iulia Vântur vorbește despre primul ei rol la Bollywood
foto: arhivă personală

Click! a scris despre noul proiect al Iuliei Vântur la Bollywood, un film inspirat după un fapt real în care personajul româncei noastre este violat şi maltratat. Fosta gazdă a emisiunilor “Ferma Vedetelor” şi “Dansez pentru tine” a vorbit despre această peliculă a cărei premieră va avea loc anul viitor.

Iulia Vântur (38 de ani) va juca la Bollywood în primul ei rol principal, în filmul “Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala”, regizat de Prem Soni: "Pasiunea pentru muzica mi-a adus multă satisfacţie şi colaborări extrem de frumoase în India. Filmul se împleteşte natural cu muzica, însă este ceva nou pentru mine. În ultimii ani am primit oferte de a juca în filme, însă nu am considerat că trebuie să fac acest pas. Când Prem Soni mi-a prezentat povestea acestui film, inspirat din fapte reale, am simţit că e o poveste cu morală, cu substanţă. Personajul meu din film e o fată simplă, extrem de bună şi curată, deşi a trecut prin experienţe traumatizante în viaţă. Este victima unui viol şi chiar dacă e o “străină” în India, nu numai că îşi caută dreptatea, dar alături de soţul ei, porneşte o adevărată revoluţie, luptă pentru toate femeile din India, care au fost violate, nedreptăţite sau nu au avut curaj să lupte, să-i demascheze pe făptuitori. E o luptătoare, nu lasă ca acest incident să-i distrugă viaţa ei şi a oamenilor dragi. M-am conectat cu personajul pe care îl întruchipez, cu mesajul puternic transmis de film” a spus Iulia Vântur.

iulia-vantur-afis.jpg

iulia vantur afis primul film de la bollywood
Acesta este afișul primului film al Iuliei Vântur la Bollywood

 

Iulia Vântur, primul rol pricipal într-un film de la Bollywood

În film, Iulia joacă rolul unei tinere din Europa, fascinată de cultura indiană, care îşi împlineşte visul de a vizita India. „Personajul meu e o femeie foarte puternică, care nu se lasă bătută chiar dacă trece printr-un episod atât de dureros, de dramatic, ci din contră, se ridică de jos şi luptă. Reuşeşte cu ajutorul soţului şi al prietenilor să meargă mai departe şi să lupte pentru dreptatea ei şi a celorlalte femei din India. E un proiect din care voi învăţa multe. Aştept cu nerăbdare această nouă experienţă şi mă bucur să colaborez cu Prem R Soni, directorul fimlului, Jimmy Shergill, actorul alături de care voi juca şi echipa de la Studio 5 Elements”,  a mai spus vedeta.

 

Citește și:

Salman Khan «joacă» după cum cântă Iulia Vântur

Iulia Vântur explică relația cu Salman Khan. Este sau nu supărată pe actor?

Loading...

Citește și