Ce spune Emil Rengle despre Cocuța, colega lui de la „Îmi place Dansul”: „Ea ar fi elevul problemă!”

dnp_9735.jpg

Emil Rengle și Cocuța
Emil Rengle și Cocuța sunt jurați în emisiunea „Îmi place dansul”
Foto: Kanal D
Citeste tot despre: 

Prietenia și respectul sunt cuvintele de ordine între membrii juriului „Îmi place dânsul”, show difuzat în fiecare duminică, începând cu oră 20:00, la Kanal D. Emil Rengle și Cocuța dovedesc că pot fi în contradicție când vine vorba despre dans, însă se respectă și îi leagă o prietenie frumoasă care îi leagă dinainte să devină cunoscuți.

Într-un exercițiu de imaginație, cum s-ar vedea unul elevul celuilalt, cei doi jurați au recunoscut că ar fi o provocare, dar și o experiență distractivă. 

„Dacă vreau să fac un dans sexy, pe tocuri, cu siguranță o să apelez la Emil să mă ajute. E clar că el are o experiență mult mai bogată și m-aș lasă pe mână lui", a declarat Cocuța.  

„Cocuța tinde să explice foarte multe lucruri!”

Emil Rengle recunoaște că ar fi o problemă să o aibă pe partenera sa de jurizare elevă, mai ales că pe cei doi îi leagă o prietenie strânsă, trecând prin foarte multe momente de căutare de șine împreună: „Cocuța ar fi elevul problemă care mereu ar avea ceva de adăugat sau de scos, care și-ar dori multe pauze. Ar trebui să am multă răbdare cu ea, pentru că tinde să explice foarte multe lucruri. Dar ar fi niște repetiții și antrenamente amuzante! Cocuța are un umor excepțional. Ne leagă o prietenie strânsă și mă cunoaște încă de când nici eu nu știam cine sunt și ce îmi doresc.”

Întrebată în ce rol l-ar distribui pe Emil Rengle dacă ar face coregrafia unui musical, Cocuța a răspuns fără ezitare că îl vede în celebrul musical "Cats". 
  „Mie îmi plac contrastele și distribui oamenii acolo unde nu i-ar vedea nimeni. Așa devin foarte creativi. Pe Emil l-aș vedea o pisică din musicalul <Cats>. Poate pentru că are mustață", a răspuns amuzata Cocuța. Emil Rengle a fost încântat și, totodată, amuzat de această alegere: „M-aș vedea și eu în <Cats>. Sunt genul de dansator care iese repede din zonă de confort și pot oricând să interpretez orice fel de personaj și îmi place să șochez, lucru pe care ea îl știe.”

 

Citește și

Cine sunt cei 11 concurenți de la „Îmi place dansul”, concursul Kanal d

Poftiți în culisele show-ului «Îmi place dansul»! Cum îl tachinează Cristina Dorobanțu pe Victor Slav

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții


  

  

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1