Ce spune CRBL despre un al doilea copil: «Am nişte temeri»

crbl1.jpg

CRBL și soția lui
Citeste tot despre: 

CRBL a vorbit pentru prima dată despre posibilitatea de a deveni din nou tătic. Este puțin speriat de acest lucru, însă dacă se va întâmpla ca soția lui să rămână din nou gravidă, va fi pregătit să-i ofere copilului tot suportul posibil.

În cadrul aceleiași emisiuni pentru care a oferit interviul, CRBL a mărturisit că fiica lui nu este întocmai pasionată de jocurile pentru fetițe, ci e mai băiețoasă. Cei doi îi oferă libertate, însă au grijă constant să verifice ce face în mediul online deoarece această zonă este periculoasă.

alesia.jpg

CRBL, alături de fiica lui, Alessia

 

"Ştii cum e... dacă vine un băieţel... nu îmi trebuie. Am nişte temeri... dar, dacă vine, sunt aici... o să am grijă să fiu un tată de băiat, tată de băiat. Nu mai am timp de petreceri, cu toate că îmi doresc. Într-un fel sau altul am obosit şi atunci mă retrag în studio, acolo se întâmplă tot, am o echipă foarte mişto. Alessia şi-a scris piesa ei. Îi place să se filmeze... este senzaţie îi dăm aceea libertate pe care ea să o considere libertate, dar suntem foarte aproape de ea, pentru că zona de online este foarte periculoasă. urmărim îndeaproape. E mai băieţoasă, nu este o prinţesică" a mărturisit CRBL într-un interviu la Antena Stars.

Loading...
 
 

Citește și

  • kendama

    Concurentul de la „Te cunosc de undeva” şi-a făcut expoziţie cu cele peste 550 de modele de kendama. Eduard Mihail Andreianu sau C.R.B.L., aşa cum este cunoscut în lumea muzicală, a colecţionat aceste „jucării” pe care le puteți vedea într-o expoziție inedită.

  • crbl Eduard Mihail Andreianu

    Deși anul acesta a împlinit 40 de ani, CRBL - pe numele real Eduard Mihail Andreianu - se bucură ca un copil când vede desene animate. Și nu doar atunci când vede, ci și când face... Solistul a fost cooptat să-și împrumute vocea pentru cea mai nouă animație care se lansează vineri și în România, ,,Nut Job 2: Goana după alune”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1