Ce spune Bianca de la ”Insula iubirii” după ce s-a aflat că s-a căsătorit cu Liviu

bianca.jpg

Bianca de la ”Insula iubirii” își motivează decizia de a se căsători cu Liviu

Faptul că Bianca a căzut în ispită cu Sorin și că s-a culcat cu el nu l-a deranjat pe Liviu care a luat-o pe aceasta de soție. Concurenta a dat dovadă de ipocrizie, având în vedere că a recunoscut că stă cu Liviu din interes, și a acționat în consecință, s-a căsătorit cu el. Bianca a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care internauții nu au fost siguri dacă aceasta își asumă decizia luată sau o regretă.

În timpul emisiunii ”Insula iubirii”, Bianca tuna și fulgera că nu are de gând să se întoarcă la Liviu, făcând mărturisiri halucinante despre ce fel de persoană este, de fapt, Liviu, însă concurenta a ajuns soția lui. Vizibil atrasă de Sorin, aceasta s-a bucurat pentru câteva zile de statutul de ”iubită” a unei ispite extrem de râvnite, însă și-a dat seama că nu poate renunța la confortul și banii actualului ei soț.

La câteva ore după ce a fost difuzat momentul ceremoniei focului, unde cei doi concurenți au văzut și și-au spus multe, Bianca a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care își explica decizia pe care a luat-o.

”Nu accepta viața așa cum ți-o propun oamenii. Nu înceta de a te convinge că viața ar putea fi mai frumoasă; a ta și a celorlalți; nu altă viață. Din ziua în care vei începe să înțelegi că nu Dumnezeu, ci oamenii sunt răspunzători de aproape toate nenorocirile vieții, nu te vei mai resemna”, este mesajul scris de Bianca.

Chiar înainte de a se întâlni cu Liviu la ceremonia focului, Bianca și-a jignit actualul soț și a dat dovadă multă ipocrizie. Conștientă că se va afla că s-a culcat cu Sorin , Bianca își făcea planul de atac, însă socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

”Să-i zic prostului ăsta (Liviu) să nu le zică nimic acasă... Până mă mut de acasă, să nu afle ăștia că am făcut sex, că mp scot afară din casă! Oricum, după ce mi-am luat banii și bluzele, oricum plec. O să leșin de râs când mă văd că... cu ăsta (Sorin) la televizor! Ai de curu nostru! Cum să face sex la televizor?!”, spunea Bianca înainte să se întâlmească cu Liviu.

Nu se știe cât de mult a râs la vederea imaginilor în care apărea în pat, alături de Sorin, însă a privit imaginile de mână cu Liviu.

Loading...
 
 

Citește și