Ce spune bărbatul care l-a văzut ultima dată în viaţă pe Andrei Gheorghe

andrei_gheorghe_1.jpg

Andrei Gheorghe, cum a murit Andrei Gheorghe, ultimele poze cu Andrei Gheorghe, tragedie
Andrei Gheorghe era palid în ultimele imagini surprinse de fotoreporterii Click!
foto: Mihai Ionescu

Moartea lui Andrei Gheorghe i-a şocat pe colegii de breaslă ai omului de presă, dar se pare că jurnalistul se lupta de mai multă vreme cu grave probleme de sănătate. Era palid şi îngândurat, iar bărbatul care l-a văzut cu o zi înainte să se stingă din viaţă a făcut mărturisiri dureroase despre întâlnirea lor.

Andrei Gheorghe a fost găsit mort sâmbătă seară de îngrijitorul complexului în care locuia. Jurnalistul era căzut în baie, iar medicii au stabilit că decesul se produse cu 12 ore înainte. Vineri, paznicul unui supermarket din Pipera de la care jurnalistul obişnuia să-şi facă mici cumpărături, a povestit că l-a alertat chipul trist şi palid al omului de radio şi tv, dar nu a îndrăznit să-l întrebe cum se simte. 

casa andrei gheorghe voluntariZoom
Aceasta este casa lui Andrei Gheorghe din Voluntari
foto: Mihai Ionescu

”Sunt paznic la un supermarket din zona Pipera şi îl vedeam destul de des pe domnul Andrei, venea la cumpărături. De multe ori şi alături de alte persoane. Dădea mereu mâna cu mine, m-a ajutat cu sfaturi mereu pentru că aveam o situaţie mai grea acasă. A fost discret cu viaţa lui întotdeauna, dar el prefera să nu vorbeasca despre el. Ultima dată când l-am văzut era schimbat, abătut, îngândurat. Nu era domnul Andrei pe care îl ştiam. Vineri l-am văzut ultima dată. Mi-a atras atenţia că era palid. Fosta soţie (n.r. Petruţa Gheorghe) avea nişte probleme de sănătate şi a urmat un tratament. Veneau împreună şi am observat că era abătută, palidă şi slăbită”, a povestit bărbatul la emisiunea lui Cristi Brancu de la Antena Stars.

Jurnalistul nu ar fi murit la el acasă

Potrivit jurnaliştilor de la Romania TV, Andrei Gheorghe nu a murit acasă, ci în apartamentul femeii cu care avea o relaţie. Iubita lui era plecată din ţară, iar Andrei Gheorghe era singur la ea acasa, în acelaşi complex rezidenţial unde locuia şi el, dar într-un alt apartament. ea l-ar fi alertat pe îngrijitorul compelxului după ce a încercat să ia legătura cu Andrei Gheorghe, iar el nu mai răspundea la telefon de 12 ore. Medicii legişti au confimat că jurnalistul a suferit un infarct pe fondul gravelor probleme cardiace pe care le avea de mai multă vreme. El renunţase la ţigări şi încerca să respecte indicaţiile medicilor.    

 

loading...
Loading...

Citește și

 • andrei gheorghe

  O nouă informație legată de moartea fulgerătoare a lui Andrei Gheorghe atrage atenția opiniei publice. Se pare că jurnalistul nu a murit în locuința sa, așa cum s-a precizat inițial. Andrei Gheorghe a fost găsit fără suflare în baie, dar nu era apartamentul său.

 • andrei gheorghe

  Devastată de moartea părintelui său, fiica lui Andrei Gheorghe găseşte putere că lupte cu toate armele împotriva celor care vor să-i păteze imaginea jurnalistului. Anastasia a transmis un mesaj prin care a cerut discreţie, explicând că nu îşi doreşte dă fie difuzate în spaţiul public imagini cu tatăl ei decedat.

 • Andrei Gheorghe, a murit Andrei Gheorghe,fumat, cauza mortii, de cea murit Andrei Gheorghe

  Selectiv, exigent, cu o inteligență sclipitoare, dar și cu un farmec aparte, Andrei Gheorghe era dorit de mulți drept prieten. Nu toți aveau privilegiul, însă aceia cu care a băut o bere, a fumat o țigară și a pierdut nopți la povești, abia își găsesc cuvintele după ce au aflat că și-au pierdut camaradul. Mai mult, aceștia au început să pună cap la cap diverse întâmplări, încercând să găsească o explicație pentru moartea prematură a lui Andrei Gheorghe.

 • max anastasia funeralii

  Dispariţia prematură a lui Andrei Gheorghe i-a îngenuchiat pe membrii familiei jurnalistului. Cei patru copii ai săi sunt devastaţi de durere de când au aflat că tatăl lor s-a stins la doar 56 de ani. Cu ultimele puteri, moştenitorii jurnalistului au mers împreună la o firmă cunoscută din zona Floreasca care asigură servicii funerare pentru a comanda cele necesare înmormântării.