Ce spune Andreea Bălan despre nunta cu George Burcea

andreea_balan_iubit_george_burcea.jpg

andreea balan iubit george burcea
Andreea Balan și George Burcea formează un cuplu din iulie 2015
colaj: Click!

A petrecut o vacanţă de o lună în Asia şi s-a întors de acolo mai fericită ca niciodată. Andreea Bălan traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viaţă, iar starea ei de bine s-a tradus în zvonuri potrivit cărora bat clopote de nuntă. Întrebată de fani, artista a spus adevărul despre nunta cu cu actorul George Burcea.

Artista are o relaţie cu actorul George Burcea, însă deşi a declarat despre el că este bărbatul cu care ar vrea să facă copii, se pare că Andreea Bălan nu ţine neapărat să fie căsătorită înainte de a deveni mamă. Solista a spus că degeaba "o mărită" presa, că ea nu are de gând să faca deocamdată acest pas. "Pur şi simplu, nu doresc acest lucru", s-a confesat cântăreaţa fanilor care au întrebat-o dacă se căsătoreşte sau nu. 

balan_explicatii.jpg

andreea balan nunta george burcea casatorie
Andreea Bălan le-a mărturisit fanilor dacă se mărită sau nu
foto: Facebook

Andreea și George se cunosc din 2014, de când au filmat împreună pentru videoclipul “Rece” al artistei. În clip, George interpretează rolul iubitului solistei. Pe platouri, între cei doi s-a înfiripat o prietenie frumoasă care, apoi, s-a transformat într-o poveste de dragoste. Cei doi formează un cuplu din iulie 2015, dar au recunoscut în mod public relația abia o lună mai târziu. S-ar părea că relația lor este din ce în ce mai serioasă, dacă cei doi au plecat împreună în vacanţă.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Pentru Andreea Bălan, anul 2016 a început cu o binemeritată vacanţă, în Asia. Zilele trecute, Andreei i s-a alăturat şi iubitul. Este vorba despre George Burcea (27 de ani), care pare să fie candidatul ideal pentru a-i fi soţ Andreei şi tatăl viitorilor ei copii.

  • andreea balan iubit george burcea

    Lucruri frumoase se întâmplă în viaţa Andreei Bălan. Artista se află în vacanţă în Thailanda, iar în ultimele zile a fost copleşită de atenţia pe care i-o acordă iubitul ei, actorul George Burcea.

  • andreea balan

    Andreea Bălan şi actorul George Burcea se iubesc de câteva luni, iar povestea de dragoste le-a adus mult noroc şi pe plan profesional. Mai ales lui George, al cărui nume nu era prea cunoscut pe piaţă, până să se combine cu fâşneaţa cântăreaţă. În timp ce el este solicitat pentru tot felul de spoturi publicitare, solista se pregăteşte de un turneu internaţional.

  • Sărbătoare mare pentru jurata de la “Te cunosc de undeva”, vineri (16 ianuarie). Şi asta pentru că Andreea Bălan şi-a serbat iubitul, pe actorul şi scriitorul George Burcea, cu care se află în vacanţă la căldurică. George a împlinit 28 de ani pe care i-a serbat într-un mod cu totul nou, departe de frigul din ţară.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1