Ce spune Andra Gogan despre noua asistentă de la "Acces Direct"

andra_gogan_1.jpg

andra gogan
Andra Gogan a jucat rolul de asistentă tv mai puțin de două luni
foto: arhivă personală

Nici două luni nu a rezistat Andra Gogan (18 ani) pe scaunul de asistentă TV la emisiunea prezentată de Simona Gherghe (39 de ani) de luni până vineri la Antena 1. Tânăra a decis să renunțe la acest post în speranța unui viitor mai strălucit, iar locul rămas liber a fost ocupat imediat de Paula Minginer, o tânără de 26 de ani din Mangalia.

Contactată de reporterii Click!, Andra a declarat că înlocuitoarea ei este potrivită pentru acest post. ”Este ok, pare genul de persoană ideală pentru acel scaun. Are stil de asistentă pentru că este înaltă, slabă, are un zâmbet frumos și un corp perfect”, a spus Andra.

Cât despre motivele care au determinat-o să renunțe la un post la care râvnesc multe tinere, Andra a declarat că a pus pe roate un proiect personal căruia vrea să-i dedice mai mult timp. ”Acum mă ocup de un proiect pe YouTube care văd că are mare succes, lumea dă like-uri și mesaje, lucru care mă bucură mult. Am decis să plec de la «Acces Direct» pentru că vreau să mă ocup mai mult de acest proiect și îmi doresc să le iau și interviuri actorilor din străinătate. Însă, chiar și așa îmi este dor de ei, a fost o experiență frumosă pentru mine, din care am avut de învățat. M-am înțeles bine și cu Simona, pentru că este o persoană deosebită", a conchis Andra Gogan.

Cine este noua asistentă de la "Acces Direct"

Paula Minginer este în lumina reflectoarelor de la 16 ani. A făcut parte din echipa emisiunii „Neam Legat”, de la Prima TV, a apărut în videoclipul piesei „Cine e grăsuța mea”, interpretată de Micutzu & Nelu, și a participat le emisiunea „Burlacul”. 

paula_minginer.jpg

paula minginer
Paula Minginer este noua asistentă de la ”Acces Direct”
foto: arhivă personală

 

În urmă cu doi ani, într-un interviu acordat ziarului Click!, bruneta mărturisea că are o frumusețe naturală și că este foarte telegenică, de aceea este cooptată în tot felul de proiecte de televiziune: „Frumusețea mea este apreciată de public”.
 

loading...
Loading...

Citește și

  • De luni, 19 octombrie, locul lăsat liber de Iuliana Luciu la „Acces Direct”, emisiunea Antenei 1 a fost din nou ocupat. Şi nu de oricine, ci de Andra Gogan, tânăra care pune voci personajelor de la Disney şi care a participat anul acesta la „Românii au talent”. S-ar părea că puştoaica a avut şi contractandidaţi, unul dintre aceştia fiind chiar David Puşcaş, fiul Luminţei Angel

  • Vineri seara, la Pro TV, o puştoaică i-a uimit cu dansul său pe cei patru juraţi ai emisiuni „Românii au talent”. Aceasta se numeşte Andra Gogan şi, pentru cei care nu ştiu, a reuşit să intre în Cartea Recordurilor de două ori până acum.