Ce spun rudele lui Matei Stratan despre infidelitatea afaceristului

ghenea_si_stratan_2.jpg

madalina ghenea matei stratan despartire
Matei Stratan şi Mădălina Ghenea, pe vremea când se înţelegeau de minune
foto: Rex

Încurcate sunt căile amoroase în relația dintre Mădălina Ghenea (28 de ani) și Matei Stratan (32 de ani). Asta pentru că, în ultima perioadă, în relaţia celor doi s-au adunat nori negri.

Se ceartă, se împacă, iar se ceartă și iar se împacă! În stadiul acesta se află relația dintre Mădălina Ghenea și Matei Stratan, după doar un an și jumătate de amor. Chiar dacă au un copilaș împreună, de șapte luni, cei doi se pare că nu reușesc să se înțeleagă și să treacă peste orgolii. În plus, recent au apărut și unele zvonuri cum că tânărul afacerist și-ar fi găsit fericirea în brațele altei tinere, cu care s-ar fi afişat weekend-ul trecut, la nunta Roxanei Blagu, verişoara lui. “Nimic mai fals!”. Asta ne-a mărturisit ieri chiar Roxana Blagu.

roxana blaguZoom
Roxana Blagu este verişoara lui Matei Stratan
foto: arhivă personală

“Nu o înșală pe Mădălina! Matei nu a venit cu nimeni la cununie, a venit singur. Nu înțeleg de unde sunt toate aceste zvonuri. Nu este nimic adevărat! Matei este verișorul meu și  a venit neînsoțit la cununia civilă. Știu că Mădălina era cu fetița lor, atât! Nu am apucat să îl întreb pe Matei de ce nu a venit cu Mădă. Nu știu dacă s-au despărțit. După cununie mi-a zis că pleacă acasă, la fetele lui, adică la Mădălina și fetița lor, să nu se înțeleagă greșit”, a declarat Roxana Blagu pentru Click! Zilele trecute, Mădălina Ghenea a scris pe Facebook un mesaj plin de subînţeles, pe care ulterior l-a şters: ”Nu doar că m-ai înșelat, ci ne-ai înșelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai distrus viitorul”.

loading...

Citește și

  • Mădălina Ghenea e istorie! Deşi i-a dăruit lui Matei Stratan o fetiţă, fiul magnatului Dan Stratan, nu prea mai este convins că vrea o familie alături de actriţă. El s-ar fi afişat weekend-ul trecut în compania altei femei şi a ales un eveniment grandios din familia lui ca să facă acest lucru. El a fost la nunta verişoarei sale, designerul Roxana Blagu.

  • Se spune că dragostea durează trei ani, însă în cazul Mădălinei Ghenea şi al lui Matei Stratan relaţia lor riscă să se încheie cu mult mai repede. Surse din anturajul celor doi spun că nici nu mai locuiesc împreună, deşi de câteva luni au devenit părinţii unei fetiţe.