Ce sexy este sora lui Catrinel Menghia! Lorena a fost campioană națională la săritura în înălțime și are un trup sculptat

catrinel_menghia_baza_1.jpg

Catrinel Menghia
Citeste tot despre: 

Lorena Menghia (32 ani), sora lui Catrinel Menghia (34 ani), este la fel de frumoasă și face furori cu formele ei.

“Una dintre cele mai frumoase românce, din toate punctele de vedere. E sora lui Catrinel Marlon (Menghia) - cel mai renumit model din România descoperit de mine. Surorile superbe, perfecte.

lorena-baza_1.jpg

Lorena Menghia

Le știu pe Lorena și pe Catrinel de când erau adolescente. Lorena a devenit un simbol al vieții sportive, al frumuseții prelucrate natural, cu rezultate remarcabile”, a scris criticul de modă Alin Gălățescu pe Facebook, în dreptul unui pictorial cu tânăra. Nici Lorena nu este străină de showbiz, aceasta cochetând de-a lungul timpului cu modellingul și având o relație în trecut cu pilotul Norris Măgeanu, însă este discretă cu viața personală. Fostă campioană națională la săritura în înălțime în 2005, Lorena locuiește peste Ocean și este personal trainer, fiind foarte pasionată de ceea ce face, încât mai toate postările pe Instagram o prezintă în sala de fitness.

Loading...

Citește și

  • catrinel menghia la sala

    Aflată în țară pentru promovarea filmului ”La Gomera”, propunerea României pentru premiile Oscar, Catrinel Menghia a povestit un interviu cum s-a sfârșit căsnicia ei cu impresarul italian Massimo Brambati. Frumoasa actriță a aflat că în ultimii doi ani de mariaj fusese înșelată nu cu una, ci cu mai multe femei.

  • Catrinel Menghia (33 ani), alias Marlon, care pe 1 octombrie va împlini 34 de ani, arată senzaţional la şapte luni de când a adus-o pe lume pe micuţa Caroline. A reuşit să dea jos 15 kilograme, revenind la silueta de odinioară, dovadă stând şi recentele sale fotografii de la Festivalul de Film de la Veneţia, Italia, ţară în care locuieşte alături de fiică şi de logodnicul ei, producătorul de film Massimiliano Di Lodovico.