Ce simpatică e fetița de o lună a Amaliei Enache! Știrista a scos-o la plimbare

amalia.jpg

amalia enache
Amalia Enache e cea mai fericită când o are pe Alma în brațe
Foto: Facebook

Amalia Enache (39 de ani) e cea mai fericită de când o poate strânge în brațe pe Alma, fetița ei de o lună. Micuța îi înseninează zilele și o ține ocupată, dar îi oferă dragoste și liniște, așa cum poate ea și cum nici nu își dă seama.

Știrista de la ProTv a așteptat cu sufletul la gură să fie mămică. Atunci când a văzut-o pentru prima dată pe fiica sa, în ziua de 10 august, Amalia a fost inundată de un sentiment înălțător. 

“Este o minune! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am! Deși m-am pregătit pentru această întâlnire, momentul în care am văzut-o a fost peste imaginația mea. Am simțit dragoste în stare pură și îmi doresc doar să îi ofer toată dragostea de care sunt în stare", a spus vedeta la scurt timp după operația de cezariană făcută la o clinică privată din Capitală.

Dacă până acum Amalia nu ne-a arătat chipul comorii sale, iată că la fix o lună de când a adus-o pe lume, Amalia a scos-o la plimbare prin București și și-a bucurat fanii cu o imagine în care se vede chipul crud și simpatic al copilei sale.

amalia_enache_fiica.jpg

amalia enache fetita
Amalia și-a scos fetița la plimbare prin București
Foto: Facebook
Loading...

Citește și