Ce și-a luat Daniela Crudu în bagajul imens cu care a plecat în Madagascar: «Poate rămân și în vacanță»

daniela_crudu.jpg

Ce și-a pus Daniela Crudu în bagajul de 34 de kg, cu care a plecat în Madagascar
Foto: Instagram

Cei 21 de concurenți care se vor lupta în Madagascar pentru marele premiu s-au „îmbarcat” deja în marea aventură. Aceștia s-au pregătit de plecare în dimineața zilei de 8 august, fiecare în felul lui. Dacă unii dintre participanți au preferat să-și aducă cu ei doar strictul necesar, Daniela Crudu i-a întrecut pe toți colegii ei cu conținutul voluminos pe care l-a împachetat, geamantanul ei cântărind nici mai mult nici mai puțin de 34 de kilograme.

Daniela Crudu și-a împachetat „tot șifonierul” în valiza cu care a plecat în Madagascar! Fosta asistentă tv nu s-a îndurat să renunțe la ținutele vestimentare de lux sau la obiectele de îngrijire personală, chiar dacă experiența concursului „Ultimul Trib” se anunță a fi una anevoioasă. Vedeta și-a dorit să fie sigură că nu va întâmpina dificultăți în Madagascar în ceea ce privește „aranjatul”, așa că bagajul ei conține tot ce are nevoie pentru ca imaginea sa să rămână intactă, chiar dacă locația unde se va filma competiția nu este una atât de „prietenoasă” cu aspectul fizic. Bruneta a explicat că în bagajul ei, care a cântărit 34 de kilograme, depășind cu 10 kilograme limita admisă, are creme, șampoane și multe haine, bineînțeles. 

daniela_crudu_1.jpg

Bagajul Danielei Crudu a cântărit 34 de kilograme
Foto: Instagram

„Am creme de față, de corp, mască de păr, de față, geluri de duș, creme cu sclipici, și multe haine. Cine știe, poate o să îmi placă Madagascarul și o să vreau să rămân și în vacanță la finalul competiției”, a susținut Daniela Crudu. Rămâne de văzut, însă, dacă obiectele de îngrijire pe care le-a adus Daniela se vor încadra în regulamentul concursului și va avea voie să le păstreze. 

„Sunt sigură că îmi părea rău dacă nu acceptam provocarea asta! Aș fi stat acasă și m-aș fi uitat la emisiune știind că am avut ocazia să merg acolo și să vizitez Africa! Îți dai seama, practic e la capătul lumii, iar la capătul lumii n-am mai fost! M-am gândit și la varianta în care o să ajung în teritoriul acela pustiu, dar vreau să-mi testez limitele, să văd ce fac: mor, nu mor? Până unde pot să ajung și cât pot să rezist!”, a mărturisit Daniela Crudu, cu ceva timp înainte de plecarea în Madagascar. Totuși, vedeta a susținut că are și o mare temere legată de competiție: „Mi-e teamă să nu am unde să mă aranjez”, a mai adăugat Daniela. 

Loading...

Citește și