Ce sexy s-a făcut Udrea pentru Băse! Rochia mini a lăsat la vedere picioarele bine lucrate ale blondinei

5-act-1.jpg

Rochia mini a lăsat la vedere picioarele bine lucrate ale blondinei
Fotografii: Mihai Ionescu
Citeste tot despre: 

Face ce face şi iese în evidenţă! Cu o rochiţă minusculă şi cu pantofi cu toc înalt şi subţire, Elena Udrea a fost „starul” petrecerii pe care a organizat-o pentru mama ei. Invitat de onoare: fostul preşedinte Băsescu.

Un restaurant de fiţe din Bucureşti a fost, miercuri după-amiaza, gazda unei petreceri cu circuit închis. Elena Udrea şi-a invitat rudele, colegii şi prietenii să o sărbătorească pe mama ei, Maria. Invitatul special a fost nimeni altul decât fostul preşedinte al României, Traian Băsescu. Gazdă perfectă, fostul ministru al turismului a fost toată numai un zâmbet, a stat lângă Băsescu la masă, dar a şi socializat: a făcut poze cu mama şi cu invitaţii, iar la final a avut grijă să trimită un şofer la maşină cu florile şi cadourile primite de sărbătorită.

5-act-2.jpg

Băsescu la restaurant, flancat de sepepişti

 

La cei 43 de ani ai săi, blondina şi-a etalat din plin picioarele bine lucrate, lăsate dezvelite de rochiţa mini, mulată pe sâni şi foarte transparentă. De mare efect au fost şi pantofii în două culori, cu toc înalt şi subţire, asortaţi la geanta de lux. Traian Băsescu s-a simţit cât se poate de bine în cele trei ore cât a stat la petrecere şi a apreciat în mod special tortul decorat cu artificii. Cu petrecerea pe care i-a organizat-o mamei sale, Elena Udrea a mai uitat de stresul aşteptării sentinţei în dosarul ”Gala Bute”. Ea riscă până la 14 ani de închisoare, iar decizia judecătorilor o va afla pe 28 martie.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1