Ce sexy poza o pretendentă la Miss, înscrisă acum în cursa MasterChef!

atena-daniela-ars_size1.jpg

atena ars masterchef concurenta model miss universe romania
Atena Ars are 23 de ani, dar a început să gătească încă din adolescenţă
foto: Pro Tv

Atena Ars (23 de ani) i-a cucerit pe chefi după doar patru ediţii MasterChef. Blondina timidă a avut mari emoţii când preparatul ei la felul principal a avut mai mult gust de desert, însă juraţii au fost îngăduitori şi i-au mai dat o şansă. Concurenta este fascinată de bucătăria franceză şi până să apară pe micul ecran la Pro Tv a cochetat cu modellingul. Atena adoră să facă poze, iar revistele s-au întrecut să-i ofere contracte avantajoase pentru a renunţa la haine. Le-a refuzat pe toate, dar a acceptat să pozeze în lenjerie intimă.

Atena s-a înscris în cursa pentru marele premiu MasterChef de 50.000 de euro pentru a-şi deschide un resturant. Tânăra iubeşte modellingul, dansul şi muzica, dar pasiunea ei pentru gătit a făcut-o să ajungă la Bucureşti pentru a intra în concurs. A avut emoţii mari, căci nu a luat şorţul din prima, dar chefi i-au întins o mână de ajutor şi a reuşit să rămână să le demonstreze că ştie să gătească.

atena_masterchef.jpg

atena ars masterchef concurenta
Atena a avut emoţii pentru că nu a aobţinut şorţul prea uşor
foto: arhiva personală

Atena este studentă la Timişoara, iar până în clasa a XII-a a studiat la "William Shakespeare High School", unde a învăţat foarte bine limba engleză. A absolvit Facultatea de Drept de stat din Timişoara, dar în anul II a realizat că nu se identifică cu acest domeniu. A participat la diferite concursuri de modă, iar în anul 2012 a fost selectată pentru Miss Universe România unde s-a calificat până în semifinale. Click! a stat de vorbă cu ea şi am aflat că tânăra a apărut în presa locală în urmă cu doi ani când a fost "fata săptămânii" într-un ziar.  

 

Click!: Cum ţi-ai descoperit pasiunea pentru gătit şi cu ce te ocupi acum? 

Gătesc de la vârstă de 14 ani, atunci când mama s-a mutat în Spania, voiam să mănânc ce-mi place, pentru că sunt o mâncăcioasă. Am gătit şi am simţit de la prima tigaie învârtită că e ceva ce mă atrage! Am continuat, am gătit pentru colegii de liceu, pentru prieteni, pentru familie şi am devenit şi mai interesată de acest domeniu. Văd bucătăria că pe o artă, ceva frumos, deosebit şi mai ales nelimitat! Am foarte multe de învăţat şi abia aştept să descopăr ceva nou în fiecare zi în ceea ce priveşte gastronomia. Mă fascinează pur şi simplu!

atena_lenjerie.jpg

atena ars lenjerie intima fotomodel masterchef
Atena ştie să gătească, iar atunci când nu este în bucătărie pozează pentru o firmă de lenjerie intimă din Timişoara
foto: arhiva personală

În trecut ai fost manechin. Mai profesezi?

În momentul de faţă îmi doresc să lucrez într-o bucătărie, alături de profesionişti, oriunde s-ar afla aceasta, Timişoara, Bucureşti, chiar şi într-o altă ţară. Am un proiect la care mă gândesc încă de când am intrat la facultate, l-am îmbunătăţit schematic în urmă experienţei de la MasterChef, iar în doi-trei ani îmi doresc să se definitiveze totul şi să fie exact aşa cum îmi imaginez. Îmi voi pune toată energia şi toate resursele pentru asta!

Sunt model şi fotomodel, orice proiect e binevenit atâta timp cât mă regăsesc acolo şi mă reprezintă. Mi-ar plăcea să fac reclame care să aibă legătură cu bucătăria sau gătitul, sunt sigură că m-aş simţi excelent, ar ieşi nişte poze foarte bune! (râde)

Ai fost fata săptămânii în "Vocea Timişului". A fost prima ta apariţie în presă?
Din câte ştiu eu, da, a fost prima apariţie a mea în presă.

atena-daniela-ars_fata_saptamanii.jpg

atena ars fata saptamanii ziar local
Atena a fost "fata săptămânii" într-un ziar local
foto: Vocea Timişului

Despre ce proiect vorbeşti, un restaurant?

Într-adevăr, este vorba despre un restaurant, dar în momentul de faţă, din punct de vedere financiar nu îl pot aduce în punctul în care îmi doresc! Pe lângă acest restaurant, îmi doresc să organizez un altfel de eveniment decât ceea ce ne este accesibil în momentul de faţă, despre asta încă nu pot vorbi, e un proiect de care ştiu doar eu, dar de care veţi auzi în curând, pentru că e în curs de desfăşurare.
Cum ţi s-au părut cei trei chefi?

Cei trei noi chefi se completează perfect. Liviu Popescu constituie partea precisă, Răzvan Exarhu e latura interesantă şi artistică a acestui întreg, iar Samuel Le Torriellec vine perfect în completare prin profesionalism, prin perfecţiune. Fac glume mereu şi ne critică atunci când este cazul. Am primit foarte multe sfaturi şi ne-au îndrumat în diferite situaţii. Pe micul ecran par foarte duri şi mereu nemulţumiţi, dar am avut ocazia să îi cunosc şi pot confirma că nu este deloc aşa. Port un mare respect faţă de ceea ce au realizat şi construit până acum şi pentru fiecare în parte ca persoană.

atena_lenjerie_2.jpg

atena ars lenjerie intima fotomodel masterchef
Concurenta ar refuza categoric propunerile prea îndrăzneţe
foto: arhiva personală

Ca model, ai avut propuneri de a poză în reviste, sexy? Care ar fi răspunsul tău în faţă unei astfel de oferte?

Am avut propuneri de a poză în reviste sexy, dar le-am refuzat. Sunt imaginea unei firme e lenjerie intimă, pentru care am pozat, acestea fiind singurele imagini mai sexy care au apărut pe suport online. Aş refuză şi viitoarele propuneri indecente fără discuţie. 
 

Loading...

Citește și

 • loredana hasu masterchef paris franta casnica

  Un nou sezon Masterchef a debutat la Pro Tv din 13 februarie şi a adus nu doar un juriu complet nou, ci şi concurenţi cu poveşti emoţionante de viaţă. Loredana Haşu este una dintre tinerele care i-a impresionat pe chefi cu farfuriile ei frumos aranjate şi gustul desăvârşit al preparatelor, dar şi cu familia ei, venită din stăinătate ca să o susţină. Plecată din Cluj-Napoca la doar 18 ani, concurenta trăieşte acum la Paris, dar pentru că nu vorbeşte limba, este casnică, iar francezii nu îi pot gusta minunăţiile culinare.

 • samuel le torriellec

  Samuel le Torriellec, băcătarul atipic de la Masterchef, tatuat pe braţe şi pasionat de sporturile extreme, a atras atenţia asupra lui nu doar cu preparatele sale din bucătăria franceză, ci şi cu un episod din viaţa personală. În urmă cu doar câteva luni, numele lui era implicat într-un scandal în căsnicie. Soţia sa, Georgiana, l-a acuzat că ar fi agresat-o în faţa copilului, iar divorţul era iminent. Click! a stat de vorbă cu soţia celebrului bucătar de la Pro Tv care ne-a mărturisit ce decizie a luat.

 • masterchef

  Cele două emisiuni de gătit care se luptă pentru audiență pe același segment orar și în aceleași zile, "MasterChef" și "Chefi la cuțite", și-au atras deja telespectatori fideli.

 • samuel le torriellec

  Noul sezon MasterChef, care va debuta pe 13 februarie, la Pro TV, va avea trei juraţi noi, Chef Răzvan Exarhu, Liviu Popescu şi Chef Samuel Le Torriellec. Acesta din urmă ne-a spus care sunt vedetele pentru care a gătit de-a lungul carierei sale, dar şi care sunt preparatele care-i ies cel mai bine.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1