Ce sexy poza fiica lui Boureanu acum o lună pe banii tatălui ei! Imagini de infarct

ioana_3.jpg

ioana boureanu fiica cristi boureanu sedinta foto plaja mare
Ioana Boureanu este atrasă de o carieră în modă
foto: arhiva personală

În urmă cu numai o lună, în familia lui Cristian Boureanu era liniște și pace! Mai mult, politicianul tocmise un fotograf profesionist pentru a le imortaliza pe cele mai importante fete din viața lui la malul mării. Laura, iubita de 18 ani, și Ioana, fiica de 15 ani, s-au întrecut în posturi provocatoare pe banii lui Boureanu.

Tatăl Cristian Boureanu e supărat nevoie mare că fiica lui e o adolescentă rebelă, care îi ignoră deciziile, fumează și lipsește noaptea de acasă, dar uită că în urmă cu numai o lună încerca să-i intre în voie Ioanei cu un pictorial profesionist la malul mării.

Într-un costum de baie minuscul, Ioana a pozat atunci provocator cot la cot cu iubita tinerică a politicianului, fotomodel de meserie. Surse din anturajul iubitei lui Boureanu au declarat la vremea respectivă pentru Click! că Ioana s-a comportat ca o adevărată profesionistă în fața aparatului de fotografiat și că vom mai auzi de ea, pentru că adolescenta urmează să bată palma pentru apariţii în reviste de prestigiu.

ioana.jpg

ioana boureanu
Deși are doar 15 ani, Ioana pozează sexy
Foto: Facebook
    

 

ioana_2.jpg

ioana boureanu fiica cristi boureanu sedinta foto plaja mare
Fiica lui Cristi Boureanu este încă elevă, dar ar putea urma o carieră în domeniul modellingului
foto: arhiva personală

 

ioana_si_laura.jpg

ioana boureanu laura dinca cristian boureanu vacanta america
Ioana şi Laura sunt foarte bune prietene
foto: arhiva personală

 

Cristian și Ioana Boureanu au fost protagoniștii unor scene violente luni după-amiază și au ajuns amândoi la secția 2 de Poliție. Adolescenta și-a acuzat tatăl că a agresat-o în public și că a tras-o de păr. Pe numele politicianului a fost deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

"Ioana a fugit de acasă, sâmbătă, de la mare, spunându-mi că are o masă specială cu mama ei. Mama ei nu a dorit să vină să o ia, deși m-am oferit să-i plătesc benzina. A plecat, am descoperit-o după vreo două ore jumate, prin intermediul reţelelor sociale. Am vorbit cu mama ei şi mi-a spus că ea i-a zis să plece. Din păcate, am aflat ulterior că nu era vorba despre nicio masă în familie. A ajuns la 12 noaptea acasă, băută. Ieri a umblat toată ziua prin oraş şi nu am reuşit să dau de ea. Azi am localizat-o cu ajutorul unor colegi şi a părinţilor unor colegi. Cineva a văzut-o, a oprit-o. Până să ajung la ea, cineva a văzut-o fumând pe marginea drumului împreună cu alţi colegi. Nu mi-e ruşine să spun asta pentru că şi alţi părinţi cu copii între 12 şi 14 ani trec prin porbleme din astea. Am venit, am vrut s-o iau cu mine. A început să țipe că e răpită, că nu mă cunoaște și să sune cineva la 112, ceea ce s-a și întâmplat. Norocul meu era că mașina era parcată lângă un post de jandarmi", a declarat Cristian Boureanu la ieșirea de la Poliție.

Mama Ioanei a povestit într-un interviu exclusiv pentru Click! cum se poartă politicianul cu fiica sa. Citește aici declarațiile incredibile despre bătăi aplicate de față cu colegii și despre urmele pe care i le-a lăsat Boureanu fiicei sale de 15 ani pe corp.

Loading...

Citește și

 • laura dinca sedinta foto mare navodari

  Cristian Boureanu are sarcină grea! Trebuie să stea cu ochii mai ceva ca pe butelie atunci când merge la plajă cu iubita Laura şi fiica lui Ioana. Politicianul a ţinut să le recompenseze pe cele două domnişoare care îi fac viaţa mai frumoasă pentru că au învăţat toată vară şi le-a oferit în dar câte o şedinţă foto de infarct, pe plajă. Partenera de 19 ani a politicianului a fost extrem de îndrăzneaţă în faţa aparatului de fotografiat, semn că experienţa de model din trecut, a făcut-o să lase la o parte inhibiţiile.

 • cristian boureanu

  Pe numele lui Cristian Boureanu s-a deschis un dosar în care este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, asta după ce luni după-amiază, 12 septembrie, a fost protagonistul unei scene de toată jena în București. Fiica sa l-a acuzat că a agresat-o în public, că a lovit-o și a tras-o de păr.

 • ioana boureanu tigara

  Fostul politician Cristian Boureanu nu-și mai poate ține fiica în frâu, pe Ioana, o adolescentă rebelă, în vârstă de 15 ani, pe care o are în custodie totală, astfel că astăzi, în jurul orelor 13.00, discuțiile dintre ei au degenerate într-un scandal în plină stradă. Oamenii legii au intervenit, la sesizarea jandarmilor, căci fata striga ca din gură de șarpe să fie salvată. Boureanu a fost escortat de patru mașini ale Poliției, la Secția 2, pentru declarații.

 • cristian boureanu

  Jandarmii care păzeau sediul unei ambasade au fost martorii unui scandal în care protagoniști au fost Cristian Boureanu și Ioana, fiica lui de 15 ani. În apropierea Parcului Herăstrău, jandarmii s-au autosesizat că din spatele unei mașini decapotabile o tânără țipa ca din gură de șarpe: " Mă ia acasă și mă bate. Mă bate, mă rupe în bătaie".