Ce sexy l-a aşteptat Maria pe Marcel Toader la divorţ!

mare878.jpg

Maria Constantin a ales o ţinută demnă de o apariţie pe scenă: rochie galbenă, scurtă şi mulată, şi sandale cu fluturaşi
Fotografii: Mihai Ionescu

Vrea să-şi facă nevasta să joace după cum îi cântă el! Acesta pare să fie planul lui Marcel Toader. El a lăsat-o pe Maria Constantin să-l aştepte preţ de o oră la notar. Toader a anunţat că va veni, dar s-a răzgândit şi a fost de negăsit.

 

A spus în gura mare că este un bărbat înşelat şi că vrea să divorţeze urgent de Maria Constantin (30 de ani), dar iată că Marcel Toader (54 de ani) s-a răzgândit. Şi nu pentru că şi-ar fi iertat soţia, ci pentru că banii care i s-au promis ca să prelungească scandalul sunt mai importanţi decât onoarea. De mai bine de o săptămână, el povesteşte la televiziuni toate amănuntele picante ale celei de-a şasea căsnicii, iar gurile rele spun că ar fi „încasat” circa 20.000 de euro. Evident, în aceste condiţii, nu ar fi avut nici un „farmec” să aibă o despărţire pe cale amiabilă.

Zoom
Locatarii au privit de la balcoane agitaţia din zonă

marcel.jpg

marcel toader
Marcel Toader a mărturisit de ce nu a mers să semneze actele de divorț
Foto: captură foto/Antena 1

Părea foarte nerăbdătoare să semneze divorţul de afacerist, mai ales că soţul a pus-o în ipostaze jenante. A spus despre ea că l-a înşelat cu mai mulţi bărbaţi, printre care Marian Tutilescu şi Augustin Viziru, apoi i-a arătat chiloţii şi sutienele la tv. Mai mult, Toader s-a întrecut pe sine după ce a scos dintr-un dulăpior o pungă cu medicamente pentru zona intimă şi a lăsat să se înţeleagă că ar avea anumite boli. 

A plecat direct la Cluj, la un concert

Surpriză însă, căci Marcel Toader nu a mai venit deloc. Afaceristul i-a dat ţeapă şi nevestei, dar şi notarului, şi nu şi-a mai făcut apariţia la cabinet. ”S-a răzgândit dimineaţă. Nu mai vrea să divorţeze la notar. Dar din păcate nu a anunţat şi celelalte persoane şi le-a făcut să bată drumul degeaba”, ne-au spus surse din apropierea acestuia. Motivul răzgândirii e lesne de înţeles: dacă mută divorţul la tribunal, Marcel mai primeşte o pâine pentru circ.

Zoom
Maria a plecat nervoasă că nu a semnat actele de divorţ

Extrem de nervoasă, Maria a ieşit din cabinet şi s-a îndreptat spre studioul de înregistrări din zona Vitan. Întrebată ce părere are despre faptul că a fost învinuită de adulter, iar soţul vrea să mute circul la tribunal, Maria a spus. ”A spus numai prostii şi minciuni. Îi stă în caracter să facă astfel de lucruri şi e logic de ce nu a venit la notar. Pentru aceste cuvinte urâte care mi-au fost adresate eu o să tac. Nu apelez la instanţe, nu-mi pierd timpul cu asemenea oameni şi lucruri”, a declarat pentru Click! solista, care se grăbea să ajungă la aeroport întrucât trebuia să susţină un concert la Cluj.

S-au cunoscut după divorțul de Gabriela Cristea

Marcel Toader și Maria Constantin și-au început povestea de dragoste în urmă cu patru ani, când afaceristul abia divorțase de Gabriela Cristea.  Se pare că pe cei doi i-a unit suferința, deoarece și cântăreața din Târgu Jiu abia se separase de Ciprian Tapotă Lătărețu, cu care are un băiețel. S-au mutat împreună, iar în septembrie 2015 s-au căsătorit, nași fiindu-le Silviu Prigoană și logodnica acestuia. Primele semne că ceva scârțâie în relație au fost după ce s-au întors din ”Ferma Vedetelor”, de la PRO TV, unde Marcel a simțit că blondina s-a apropiat de Augustin Viziru. Marcel are un băiat major, se află la al șaselea divorţ, el mai fiind însurat și cu Gabriela Cristea, și cu Anamaria Ferentz.   

loading...
Loading...

Citește și