Ce sexy a fost Andreea Bănică la botezul finuţei sale! A ales o rochie cu un decolteu ameţitor

andreea_banica.jpg

andreea banica
Andreea Bănică a fost sâmbătă (18 mai) naşa unei fetiţe
Foto: arhivă personală

Andreea Bănică a fost naşă de botez, sâmbătă, şi toţi ochii au fost aţintiţi asupra ei. Cântăreaţa a purtat o rochie cu corset, care i-a pus în valoare bustul generos. Emoţionată la braţul soţului ei, impresarul Lucian Mitrea, solista a mărturisit că momentul când fetiţa pe care a creştinat-o a început să plângă în biserică i-a dat o stare de nelinişte.

Andreea Bănică (40 de ani) este mămică a doi copii superbi şi nasă a altor câţiva. Sâmbătă, blonda şi soţul ei Lucian Mitrea au fost din nou în rolul de părinţi spirituali, de data aceasta pentru micuţa Anastasia Maria. La ieşirea de la slujba de creştinare, artista a mărtuirisit că şi-ar mai fi dorit o surioară pentru Noah şi Sofia, dar că vârsta este singurul obstacol.

andreea_banica_lucian_mitrea.jpg

andreea banica lucian mitrea
Andreea Bănică şi soţul ei Lucian Mitrea se cunosc de când aveau 16 ani
Foto: arhivă personală

"Probabil că dacă aveam 25 de ani mai făceam un copil. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am. Suntem toţi sănătoşi", a declarat Andreea Bănică la ieşirea din biserică. Cântăreaţa a întors multe priviri cu ţinuta care i-a venit turnată. Andreea Bănică a purtat o rochie argintie cu corset şi bretele care i-a pus în valoare decolteul ameţitor.

Andreea Bănică are doi copii

Andreea Bănică are un mariaj solid cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii: Sofia (10 ani) și Noah (2 ani si jumătate). Cântăreaţa şi impresarul se cunosc de când aveau 16 ani.

andreea_banica_nasa.jpg

andreea banica
Andreea Bănică a purtat o rochie decupată în partea de sus cu care a atras toate privirile
Foto: arhivă personală

S-au căsătorit în 2008, după 15 ani de iubire. Andreea și Lucian s-au prezentat în fața ofițerului stării civile într-o frumoasa zi de iunie, chiar în ziua în care artista împlinea 30 de ani. “Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci”, nota solista, pe blogul ei.

 

Citeşte şi:

 

Motivul pentru care Andreea Bănică nu își mai dorește copii: «Mi-ar plăcea să înțeleagă toată lumea»

Traumele Andreei Bănică din copilărie: «Când eram mică, aveam parte de bătăi»

Loading...

Citește și